Esittelysivu

Perustietoja:

Nimi:
Täällä blogin puolella tottelen nimeä Vanessa, vaikka se ei oikea nimeni olekaan :)

Ikä:
Onko sillä enää niin väliä, kun 20 on jo ylitetty?

Koulutus:
Ylioppilas ja liikunta-alan opiskelija tällä hetkellä

Blogista:


Mikä tämä blogi on?
Blogi on minulle paikka jonne voin avata ajatuksiani ja purkaa tuntojani, oma päiväkirjani. Kirjoitan sekä "tavallisen laihduttajan", että syömishäiriön näkökulmasta asioista. Välillä menee hyvin, välillä huonommin ja pyrin kertomaan kaikesta rehellisesti.
Tavoitteenani on urheilullisen näköinen terve kroppa ja sinne on vielä matkaa. En ole ylipainoinen, mutta sattuneista syistä painon pudottaminen on aika hidasta ja vaikeaakin välillä.


Mikä sai aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Aloitin blogin kirjoittamisen, kun olin kyllästynyt aloittamaan painonpudotusprojektin uudelleen kerta toisensa jälkeen. Ajattelin, että en voisi epäonnistua, jos olisin "vastuussa" muillekin kuin itselleni. Laihduttaminen on mukavampaa seurassa :D
Blogista on tullut minulle todella tärkeä kanava purkaa ajatuksiani ja tunteitani ja saada vertaistukea. Syömishäiriö on edelleen iso salaisuus elämässäni ja täällä voin puhua siitäkin avoimesti.

Kuvaile blogiasi yhdellä sanalla?
Aito.

Kerro blogisi tarina lyhyesti?
Kun ensimmäisen kerran sain päähäni alkaa laihduttaa, siihen ei olisi ollut mitään syytä. Ajatus kuitenkin karkasi käsistä ja muuttui lähes pakkomielteeksi. Olin melko nuori ja oikeanlaisesta painonpudotuksesta ei ollut tietoa ja siitä syystä sairastuin syömishäiriöön. En tietenkään itse tajunnut sitä vielä pariin vuoteen. Lopulta jouduin kuitenkin myöntämään itselleni totuuden. Syömishäiriöni on muuttanut hieman muotoaan, mutta suurin ongelma on koko ajan ollut ahmiminen. Laihtuminen on ollut tavoitteenani jo pitkään, mutta ahmiminen on saanut painon vain nousemaan. Hitaasti mutta varmasti yritän kuitenkin päästä huonoista tavoistani eroon ja samalla tiputtaa ylimääräiset kilot.
Samaan aikaan opiskelen myös liikunta-alalla. En ole siis valinnut mitään kaikista helpointa tietä, koska lähes joka päivä joudun kohtaamaan omat ongelmani paitsi kotona, myös koulussa.

Mikä on tavoitteesi?
Tavoitteenani on pudottaa ahmimisella hankitut kilot ja saada terveen ja urheilullisen näköinen vartalo, johon voin olla itse tyytyväinen.
Tavoitteenani on myös olla sinut itseni kanssa ja saada normaali suhtautuminen ruokaan ja liikuntaan. Kokonaisvaltainen onnellisuus on siis tavoitteenani.

Jotain ihan muuta:

Parasta minussa?
Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Pahinta minussa?
Jos pitää sanoa vain yksi, niin olen kova valittamaan.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Monet asiat! Ihmiset ympärilläni, terveys, liikunta, musiikki, koirat, ruoka, arki itsessään ylä- ja alamäkineen.

Mikä tekee sinut vihaiseksi?
Ylimielisyys, epärehellisyys ja teennäisyys.

Suurin salaisuutesi?
Syömishäiriö

Lempiherkkusi?
Nyt päästiin asiaan! :D Suklaa, ehdottomasti suklaa! Maitosuklaa ja valkosuklaa... niin ja jäätelö! Ja vaahtokarkit!

Lempi terveelliset herkut
Riisikakut! :D Mutta muita suosikkejani ovat proteiinipatukat, banaaniletut ja erilaiset rahkat ja jogurtit. :)

Lajitaustani
Olen harrastanut liikuntaa enemmän tai vähemmän koko ikäni ja kokeillut monia eri lajeja. Pisimpään olen harrastanut jalkapalloa ja yleisurheilua. Kaikenlaiset pallo- ja mailapelit on tulleet tutuksi, mutta pienten lajipiirien vuoksi en ihan kaikkia lajeja kerro nimeltä. Erikoisin lajikokeiluni on Lacrosse.

Jotain mitä blogissa ei tule ilmi?
Näitä on paljon, koska täällä käsitellään pääasiassa vain yhtä osaa elämästäni. Tässä pari juttua, jotka eivät ole blogissa tulleet ilmi:
Olen soittanut pianoa yli 10 vuotta
Olen aina ollut hyvä koulussa ja keskiarvoni on aina ollut yli 9.
Hävettää myöntää, mutta olen ihan koukussa kaikenlaisiin ihmissuhdeohjelmiin, kuten Unelmien poikamies ja Temptation Island :D

Mikä eläin olisit?
En ole vielä keksinyt mikä eläin minua todella kuvaisi! Siihen asti sanon olevani koira, koska rakastan koiria!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)