sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Viikkokuulumiset - onnistumisia!

Moi!

Ajattelin alun perin, että tällä viikolla jätän kuulumiset kertomatta tässä muodossa. Vaan toisin näköjään kävi!

Tämä viikko on ollut minulle tosi "iso" pääni sisässä. Olen tuntenut itseni onnistuneeksi ja nähnyt konkreettisia edistysaskeleita. Ja tietenkin myös joulukuu alkoi! Jeejee :) Tänä vuonna repäisin joulukalenterin kanssa ja ostin kuvassa näkyvän Fazerin kalenterin. Näin kolmen päivän jälkeen olen ollut todella tyytyväinen ja minusta tuo kalenteri on ulkoisestikin todella kaunis. Onko teillä joulukalentereita? Jos on, niin millaisia? :)

Alkuviikosta kerroinkin jo tekemistäni havainnoista vaatteiden kanssa. Paino on jumittanut enemmän tai vähemmän koko syksyn, mutta vihdoinkin sain jotakin konkreettista todistetta siitä, että eteenpäin on menty. Heti tuon iloisen havainnon jälkeen huomasin, että painokin vähän tippui. Todellakin siis vain muutaman sadan gramman verran, mutta tuntui että pääsin vihdoin siitä jumituskohdasta eteenpäin.

Nyt varsinkin sain noiden vaatteiden avulla hyvin konkreettisesti todistettua itselleni, että se paino ei todellakaan kerro kaikkea. Onneksi en antanut periksi, niin kuin olisin varmaan aikaisemin tehnyt jos painossa ei näy muutosta Ja hyvähän se vain on jos paino pysyy melko samana, mutta vatsa pienenee.
Tuntuu jotenkin todella hassulta vihdoin saada onnistumisia. Tältäkö se tuntuu? Pienikin onnistuminen tällä saralla saa minut heti motivoitumaan myös muilla osa-alueilla. Paitsi tietenkin opiskelujen kanssa... Voi kun se motivaatio ylettyisi sinnekin! :D
Ja tietenkin onnistumiset saavat myös uskomaan siihen omaan tekemiseen ja sitä kautta myös motivaatio tähän projektiin kasvaa. Onhan se mukavaa saada välillä pientä palkintoa kovasta työstä.

Koska tuo puntarihan ei ole paras mittari, niin odotan kovasti että pääsisin kehonkoostumusmittaukseen! Todennäköisesti vielä pääsenkin ennen vuoden loppua, mutta katsotaan nyt miten käy. Olisi kyllä todella mielenkiintoista nähdä mitä on tapahtunut.

Viime viikollahan valittelin kovasti väsymystä. Edelleen väsyttää (se on kai tämä syksy), mutta pääsin yli pahimmasta. Varmaan se oli ne mummolan ruuat mitkä toivat vähän energiaa koneeseen ;)
Huomaan silti edelleen levon tarpeen olevan melko korkealla ja kuten väsyneenä usein, sain vieraakseni myös migreenin.
Migreenin takia sitten oksentelin torstai-illan, mikä tietenkin vei voimat myös seuraavalta päivältä. Käytiinkin sitten poikaystävän kanssa hakemassa pizzat lounaaksi perjantaina, niin sain energiavajetta vähän tasoitettua. Ja kukapa nyt pizzasta kieltäytyisi ;)


Tällä viikolla en ehtinyt tehdä kaikkia treenejä jotka oli tarkoitus. Mutta ei se mitään, kenties ensi viikolla sitten :) Edelleen on kuitenkin sellainen fiilis, että tekee mieli liikkua ja treenata ja se on pääasia! 

Eilen pidin herkkupäivän ja olin todella yllättynyt, kun minun ei oikeastaan tehnytkään mieli oikeastaan mitään! Paitsi kauraleipää :D Olin suunnitellut jo monta viikkoa että nyt saisi syödä, mutta sitten ei tehnytkään mieli. Miten MINULLA voi olla niin ettei herkkuja tee mieli!? Ihmeellistä...
Söin kuitenkin vähäsen herkkuja ja maistoin vihdoin ja viimein alla näkyvää Creme brulee - jäätelöä. Se on ollut bucket listilläni jo todella pitkään. Oli erittäin hyvää, voin kyllä suositella! :P


Nyt alkaakin sitten vuoden stressaavin aika, enkä nyt tarkoita joululahjaostoksia (vaikka niistäkin kyllä saan yleensä stressiä kehitettyä), vaan opiskelukiireet huipentuvat tietenkin ennen lomaa. Vielä pari viikkoa kun jaksaa, niin sitten pääsisi lomalle lepäilemään :)

Anteeksi vähän poukkoileva teksti!
Ja hei, hieman myöhässä hyvää joulukuuta kaikille!<3
Olisi todella mukavaa kuulla mitä teille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla taas kuulumisia, ja huomasin vasta nyt tuon edellisen tekstin, joten pitää käydä lukemassa sekin! Ja tosiaan, vaatteet usein kertovat enemmän kuin vaa'an lukemat, mutta hienoa, jos muutos on näkynyt edes vähän painossakin. Vaikka en itse käytä vaakaa ollenkaan, niin mittailen ja arvioin silti kokoani juuri vaatteiden perusteella, ja välillä kyllä ahdistaa, jos huomaa, että tuntuu kireämmältä. Mahtavaa kuitenkin, että olet huomannut muutosta toivottuun suuntaan. Se on jo iso onnistuminen!

  Hauska huomio myös tuo, ettei herkkuja tehnytkään mieli, vaikka olisi ollut lupa syödä. Tosin ihan positiivista varmaan tähän suuntaan :D

  Hieno joulukalenteri myös! Itselläni ei ole mitään kalenteria, enkä muutenkaan ole erityisemmin edes ajatellut koko asiaa, muuten kuin toteamalla, kuinka nopeasti syksykin on mennyt, ja vaikka nyt on jo ihan virallinen talvikuukausi, niin ei kuitenkaan tunnu kovin talviselta, kun sade on ollut lähinnä vesisadetta ja muutenkin niin pimeää. En tosin mitään kovia pakkasiakaan toivo, mutta jotenkin tämä pimeys tuntuu lisäävän vain väsymystä entisestään, ja nyt on ollutkin aika väsynyt olo, vaikka muuten ei mitään erityisempää stressiä tai kiirettä ole ollutkaan. Kiva kuitenkin kuulla, että sinulla on väsymys hiukan helpottanut - ja tosiaan, syömisilläkin on varmasti vaikutusta tähän.

  Jaksamista vielä opintojen loppurutistukseen ja muutenkin intoa treeneihin ja muuhun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! :)
   Kuulostaa aika hyvältä, että käytät nimenomaan vaatteita oman koon arviointiin vaa'an sijaan. Kuten sanoitkin, niin vaatteet usein kertovat enemmän kuin vaa'an lukema. Minulla ongelmana tässä on vain se, että lähes kaikki vaatteeni ovat todella löysiä, joten niistä on vaikeaa arvioida kokoa :D
   Totta, nyt on kyllä ollut aika pimeää ja sateista, mikä tosiaan vaikuttaa tuohon väsymykseen aika voimakkaasti. Minulle tuo joulukalenteri on kyllä joka vuosi ihan must! Miten voikaan yksi ylimääräinen suklaapala päivässä olla niin tärkeä juttu :D
   Kiitos kun tulit kertomaan kuulumisiasi ja kommentoimaan!:) Mukavaa viikkoa!<3

   Poista
 2. Heippa <3
  Ihana kuulla että olet vaatteiden kautta saanut "kiitosta" hyvin tehdystä työstä. Ja olet niin saanut huomata kehittymistä. Olet tehtnyt hienoa työtä, vau. Nyt leuka pystyyn ja ylpeä itsestäsi <3 Mutta tiedän tuon tunteen itsekin tulee tuijotettua sitä vaakaa aina silmä kovana ja huomaa vain tulokset siinää.

  Väsymys vaivaa täälläkin, aivan liikaa. Nukun ainakin 10h yöunet ja silti väsyttää :( Se on niin ärsyttävää. en tykkää!
  Tsemppiä<3
  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura!<3
   Kiitos paljon, ihana kommentti! Täytyy kyllä yrittää nyt nauttia tehdystä työstä, vaikka se onkin osittain vielä kesken :)
   Tämä syksy vaikuttaa kyllä väsyttäneen monia, tai en tiedä onko se tämä syksy vai syksyt yleisesti...
   Tsemppiä sinnekin ja kiitos kun kommentoit!<3:)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)