lauantai 30. joulukuuta 2017

Ei lupauksia, vaan suunnitelmia uudelle vuodelle

Moi!

Taas se aika vuodesta. En tiedä mikä siinä on, mutta joka vuosi näihin aikoihin minulla ainakin on sellainen olo, että pystyn muuttamaan tapojani ja tekemään tulevasta vuodesta entistä paremman. On jotenkin sellainen huippumotivoitunut olo ja tuntuu, että muutoksen tekeminen on mahdollista jotenkin enemmän kuin aikaisemmin! Se on kai se joku uuden vuoden taika :D
Viime vuonnakin tein lupauksia. Lupasin ajatella positiivisemmin ja vähentää "kaloriajattelua". Tavallaan onnistuinkin noissa lupauksissa, vaikka ennen tämän postauksen kirjoittamista en olisi edes muistanut mitä lupasin! :D


Tänä vuonna en välttämättä halua luvata mitään. Lupaus on mielestäni iso sana, enkä tahdo käyttää sitä väärin. Viime vuosi oli minulle todella onnistunut ja saavutin asioita, joita en olisi edes uskaltanut toivoa saavuttavani. Kuten viime postauksessa sanoinkin, niin aloitan tulevan vuoden onnellisempana kuin moneen vuoteen!


Aina on kuitenkin parantamisen varaa, joten täysin ilman suunnitelmia en aio jäädä. Ensi vuonna aion haastaa itseäni uusilla tavoilla!
Yksi tärkeimmistä tavoitteistani on teillekin jo ehkä tuttu, nimittäin lihasten kasvattaminen. Edelleen ajatus enemmän syömisestä tuntuu pelottavalta ja jopa kaukaiselta, mutta pikkuhiljaa! Tuskin aloitan heti tammikuun ensimmäisenä päivänä plussakaloreilla syömistä, enkä välttämättä aloita sitä vielä puolen vuoden päästäkään. Saa nähdä, mutta enää minulla ei ole kiire. Tässä on taas yksi iso muutos ajattelussani. Aikaisemmin ajattelin, että uuden vuoden lupaukset piti toteuttaa heti tammikuun aikana, sillä muuten oli jotenkin epäonnistunut. Enää en onneksi ajattele niin. Viime vuosi opetti minulle, että parhaat jutut ja onnistumiset tapahtuvat hitaasti :)

Joka tapauksessa yksi suunnitelmistani tosiaan on siis syömisen lisääminen ja lihasten kasvattaminen. Tämä on ollut minulla jo pitkään tavoitteena ja nyt koen, että pääni on siinä pisteessä, että tämä voisi olla jopa mahdollista toteuttaa! Ainakin jossain vaiheessa ensi vuotta :D Ihan vielä en kuitenkaan ole valmis luopumaan painonpudotustavoitteestani. Nämä kaksi tavoitetta kun eivät niin hyvin pelaa yhtä aikaa...

Kuten sanottu, tulevana vuonna haluan haastaa itseäni! Ensi vuoden alusta minulla alkaakin ihan erilainen nettivalmennus! Olen tästä ihan superinnoissani, enkä malta odottaa! Kerron toki teillekin sitten tarkemmin, mutta ihan vielä en halua paljastaa tarkempia yksityiskohtia. Kyseessä on kuitenkin nettivalmennus, jossa pääsen kokeilemaan itselleni täysin uusia juttuja. Jee!

Oikeastaan tässä kirjoittamisen lomassa mieleeni nousi vielä yksi uusi suunnitelma tuohon itseni haastamiseen liittyen. Haluaisin opetella erilaisia voimisteluliikkeitä! Käsilläseisonta on ollut minulla pitkään sellainen, jonka haluaisin oppia. Yhdessä vaiheessa harjoittelinkin sitä ahkerasti, mutta vielä on tekemistä! Välillä pysyn ihan hyvin käsilläseisonnassa, mutta se on aika satunnaista vielä. Treeniä treeniä vaan! :)
Olen tosi huono opettelemaan uusia juttuja, koska pelkään epäonnistumista. Pelkään, että joku näkee kun opettelen jotain liikettä. En tiedä, mitä pelättävää tuossakin muka on... ei yhtään mitään! Tämä on kuitenkin taas yksi typerä ajatus päässäni. Tästäkin varmaan irtoaisi asiaa yhden postauksen verran, jos sille linjalle joskus päätän lähteä. Joka tapauksessa olisi hauskaa opetella erilaisia liikkeitä ja haastaa itseään sitä kautta. :)


Tämän postauksen kuvitus on joulupainotteista, kuten varmasti huomaatte. Sen kunniaksi täytyykin kertoa nopeat joulukuulumiset. Joulu meni todella hyvin! Meillä oli suuri sukulaisporukka joulunvietossa. Tuli kyllä syötyä hyvin monena päivänä. Ihme kyllä, tänä vuonna lahjasuklaat eivät hävinneet heti parempiin suihin. Pystyin hillitsemään itseni... tai oikeastaan minun ei edes tarvinnut hillitä itseäni! Oli ihmeen helppoa syödä vain vähän suklaata, sillä ei minun oikeastaan edes tehnyt mieli sen enempää. Jos joku olisi vielä viime vuonna sanonut, että kyllä niitä joulusuklaita saa jäädä joulun päivien ylikin, en olisi kyllä sitä uskonut. Kaikki piti syödä heti ja yhdeltä istumalta! Outoa, miten nopeasti se ajattelu lopulta muuttuu :) Nyt olenkin matkalla Lappiin uuden vuoden viettoon kaveriporukalla. Tulee varmasti mahtava reissu! :) Tämän loman tavoitteena on pääasiassa hauskanpito ja rentoutuminen. Painotavoitteena on, ettei paino ainakaan hirveästi nouse! Tällä hetkellä olen nimittäin aika tyytyväinen puntarin lukemaan, enkä halua aloittaa taas alusta loman jälkeen. Stressiä en kuitenkaan aio asiasta ottaa!

Onko teillä lupauksia/suunnitelmia tulevalle vuodelle?:)

Oikein hyvää ja ihanaa uutta vuotta teille kaikille! <3 :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen vaihde sinulla menossa ja se fiilis tarttui heti tämän tekstin luettuani. Uusi vuosi ja uudet kujeet sekä suunnitelmat. Jään innolla odottamaan millainen uusi valmennus sinulla alkaa ja toivon, että kerrot siitä lähempänä lisää. Lihasten kasvattaminen ja uusien asioiden oppimien kuulosti hyviltä tavoitteilta vuodelle 2018.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! :) Kiva kuulla että fiilis tarttui, kieltämättä minulla on kyllä tosi positiivinen fiilis tulevasta vuodesta. Tulen varmasti kertomaan lisää tulevasta valmennuksesta heti kun se alkaa, mukava kuulla että aihe kiinnostaa.
   Kiitos oikein mukavasta kommentista ja hyvää uutta vuotta!:)

   Poista
 2. Hienoja tavoitteita ja suunnitelmia uudelle vuodelle!

  Tähän aikaan vuodesta tulee tosiaan yleensä ajateltua kaikkea "suurta" ja parannettavaa seuraavalla vuodelle, mutta ainakin itselläni nämä suunnitelmat jäävät vain ajatuksen tasolle, enkä muutenkaan ole yleensä tehnyt mitään varsinaisia lupauksia - tai ainakaan sellaisin, jotka pitäisivät :D
  Tässä kirjoittamasi suunnitelmat kuulostivat kuitenkin paljon paremmilta kuin ne perinteiset lupaukset, jotka yleensä unohtuvat jo tammikuun aikana. Mahtava asenne, ja muutenkin hienoja tavoitteita! Lihasten kasvattaminen ja uusien liikkeiden oppiminen kuulostavat paljon innostavammalta kuin mitkään laihdutuskuurit :) Samoin myös tuo nettivalmennus kuulosti kiinnostavalta, joten olisi kiva kuulla siitäkin enemmän!

  Olipa kiva kuulla myös, miten hyvin joulu meni - myös herkkujen osalta. Ihailtavaa! :) Ja kuulostaa myös todella kivalta uudenvuoden suunnitelmalta!
  Oikein hauskaa ja rentouttavaa reissua ja tietysti myös uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän hyvin kuvailemasi tunteen! :D Ja noita lupauksia, niin mukava kun niitä onkin tehdä, on usein aika vaikeaa pitää! Uskoisin syyn olevan juurikin se, ettei isoja muutoksia tapahdu hetkessä.
   Ehdottomasti kerron lisää tuosta valmennuksesta heti kun se alkaa ja saan itsekin lisää tietoa :) Mukava kuitenkin kuulla että aihe kiinnostaa!
   Ihana ja kannustava kommentti jälleen, suurkiitos! :)
   Hyvää uutta vuotta myös sinne!<3

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)