lauantai 11. marraskuuta 2017

Viikkokuulumiset - välipalkinto!

Moi!

Vihdoinkin saan jakaa edistymiskuulumisia! Ajattelin tehdä ainakin joinakin viikkoina näitä tällaisia kuulumispostauksia, nyt kun tekemiseni on ehkä vähän tavoitteellisempaa ja toivon mukaan johdonmukaisempaa. On mukavaa itsellekin kirjoittaa tällainen yhteenveto viikosta, toivon mukaan tekin pidätte näistä :)
Tässä olenkin harmitellut sitä, että olen jumittanut samassa painossa jo monta kuukautta ja tottakai se alkaa hiljalleen turhauttaa, vaikka minulla ei enää kiire olekaan. Olen myöskin kertonut pienestä porkkanastani, eli lupasin että saan shoppailla itselleni urheiluvaatteita netistä kun saavutan vihdoin uuden painolukeman.

Tämän viikon alussa päätin, että nyt riittää junnaaminen ja haluan vihdoin onnistua. Olen jo hetken ollut muutaman sadan gramman päässä siitä tavoitteesta minkä olen palkinnolleni asettanut ja päätin, että ensi viikolla haluan vihdoin palkita itseni!
On muuten oikeasti tehnyt ihan hirveästi mieli tilata uusia vaatteita! Olen jotenkin tosi kyllästynyt nykyisiin salivaatteisiini ja aina tulee käytettyä samoja. Olikin aika hyvä palkinto tämä, koska se on ihan oikeasti motivoinut minua kovasti.

Lauantai aamuna paino oli tasan 60 ja palkintolukemani oli siis päästä alle kuudenkymmenen. En kuitenkaan enää malttanut ja eilen laitoin tilauksen menemään :D Olin niin varma että vaikka palkinnon saisin hieman etukäteen, niin saavutan silti tavoitteeni tässä parin päivän sisään. Tilauksen tulossa kuitenkin kestää, joten toivon mukaan olen tavoitteessa kun posti saapuu :)
Niin ja nyt siis pääsin sille "kotipuntarille" johon oikeasti voi jopa luottaa!

Olen nyt aina välillä uskaltanut syödä vähän enemmän kuin aikaisemmin. Pitäisi vielä syödä useammin, mutta huomaan silti että monia huonoja tapojani on karsiutunut pois ja korvaantunut paremmilla. Jälleen kerran olen hyvin toiveikas :) Kunnon ruuan syöminen isompiakin määriä ei oikeastaan ahdista enää ollenkaan. Jee!

Tässä eilisen lounas, lautanen siis hieman tavallista isompi

Nyt en sitten vielä tiedä että mikä se seuraava palkinto olisi... Ehkä se on tämä sama, sillä jouduin jättämään tilauksesta yhdet trikoot ja yhden ihanan paidan pois, ettei olisi ihan liikaa mennyt rahaa. Ehkä sitten seuraavan painolukeman saavutuksen jälkeen saan tilata nuo poisjääneet tuotteet! Sen jälkeen kehitän jonkun muun palkinnon kuin mitään materiaa :D
Mutta onhan se niin, että parhain palkinto on oikeasti se fiilis mikä onnistumisesta tulee. Olen todella ylpeä itsestäni jo nyt :) Tällä hetkellä katson omaa kehoani melko hyväksyvien lasien läpi, vihdoinkin! Toki pienikin painon nousu saattaa edelleen kääntää itseni itseäni vastaan, mutta onneksi nyt ei sellaista ole hetkeen tapahtunut.

Kukkakaali-kalkkunavuokaa :P

Tällä viikolla oli tarkoitus pitää vielä yksi raskaampi viikko treeneissä, sillä ensi viikko on sitten kevyt viikko. Olen ollut kyllä tuon kevyen viikon tarpeessa, vaikka vasta kolme raskaampaa viikkoa on takana. En kai ole vielä tottunut ihan noin moneen salitreeniin viikossa. Nyt loppuviikon salitreenit kuitenkin jäivät valitettavasti pois, koska sormeni on ollut todella kipeä yllättäen. Huomasin kyllä heti miten kovasti olen kiintynyt nyt treenaamiseen, sillä salilta poisjääminen tuntui todella pahalta! Tässä kuitenkin tuli hyvä muistutus siihen, miten se järki pitää oikeasti pitää päässä. Tuosta harmistuksesta huomasin, että herkästi minulla menee myös tuo treenaaminen niin sanotusti yli, eli salille pitäisi päästä jatkuvasti ja tunnen itseni hyvin epäonnistuneeksi jos se jää pois. Tuohon ansaan en todellakaan aio mennä ja siksi sanonkin tämä ääneen niin itselleni kuin teillekin. Liikunta ei saa kuitenkaan olla mikään pakkomielle vaikka se mukavaa onkin.

Kuvien ottaminen on tälläkin viikolla ollut vähän vähäistä, pahoittelen siis huonoja ja tylsiä kuvia!

4 kommenttia:

 1. Jee, onnittelut onnistumisista ja mahtavasta asenteesta! Näiden perusteella olet ehdottomasti ansainnut palkinnon, oli paino mitä tahansa, ja hienoa tietysti myös, että senkin puolesta olet päässyt niin lähelle tavoitetta :)

  Muutenkin tuo palkinto kuulostaa todella hyvältä ja toivottavasti pitää mukavasti treeni-intoa yllä :) Täytyy myöntää, että itse en ole koskaan tilannut treeni- (enkä varmaan muitakaan) vaatteita netistä, koska pelkään että vaatteet eivät olekaan sopivia, kun ei ole päässyt sovittamaan. Tietysti yleensä on olemassa palautusmahdollisuus, mutta sekin tuntuu liian vaikelta. Toisaalta olisi kuitenkin kätevää tilata suoraan netistä, koska kaupoista etsiminen ja sovittelukin tuntuu välillä ärsyttävältä, varsinkin jos pitäisi todella löytää jotain, mutta joutuu etsimään useammasta paikasta. Netistä ostaminen kävisi paljon kätevämmin, kun saisi vain istua kotona. Jos haluat kertoa, niin olisi mukava kuulla, mitä kautta olet tehnyt näitä nettiostoksia ja ovatko tilatut tuotteet olleet sopivia. (Tästä voi toki tehdä oman postauksenkin, jos innostut ja jos aiheesta riittää enemmän kirjoitettavaa.)

  Hyviä huomioita myös tuosta treenaamisesta ja maltillisuudesta sen kanssa. Itsestänikin on välillä tuntunut pahalta, jos treeni jää väliin, eik pääsekään salille, mutta kuten hyvin sanoit, niin sopiva rentous ja järkevyys kannattaa tässäkin. Toivottavasti siis treeni-into pysyy sopivana ja uudet treenivaatteet tuovat mukavaa piristystä marraskuuhun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos jälleen aamun piristyksestä! <3
   Täytyy kyllä myöntää että ajattelin ihan samoin, enkä uskonut koskaan tilaavani netistä mitään. Nykyäänkään en uskalla kokeilla mitään uusia sivustoja kuin tätä yhtä mihin olen tottunut. Aika hyvä postausidea muuten! Laitan kyllä harkintaan jos saisin siitä postauksen aikaiseksi :) Mutta tiivistettynä olen siis tilannut aina Sportamore.fi - osoitteesta urheiluvaatteita, heillä on ilmainen toimitus ja palautus. Pääasiassa olen kyllä ollut tyytyväinen kokoihin. Otan yleensä mieluummin kokoa isomman kuin pienemmän. Välillä on tullut vähän virheostoksia ja liian pienet tai tiukat vaatteet olen jättänyt "tavoitevaatteiksi" (näin ei kyllä todellakaan kannattaisi ajatella, kaapit täynnä liian pieniä vaatteita :D). Mutta yleensä koot ovat samoja kuin kaupoissa yleensäkin ja olen luottanut siihen :)
   Tuosta treeni-innosta vielä pakko sanoa, että välillä kyllä ihan hirvittää miten nopeasti se mieli keksii taas uuden "pakkomielteen". Pitää vain yrittää pitää se aisoissa. Ja toivottavasti saat itsekin pidettyä treenaamisen sopivissa rajoissa :)
   Kiitos tästä maanantaiaamua piristävästä kommentista todella paljon, olet kyllä ihana kun jaksat kommentoida!<3
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos taas ihanasta vastauksesta! <3
   Kiva kun kerroit myös noista nettiostoksista! Vaikuttaa toimivalta systeemiltä ja hyvä jos koot ovat olleet pääosin sopivia. Itsekin valitsen yleensä mieluummin isomman koon, koska liian pienet tai tiukat vaatteet tuntuvat liian epämukavilta päällä. Tässäkin siis mukavuus edellä :)

   Poista

  3. Voin kyllä suositella ehdottomasti juurikin tuota Sportamore-sivustoa. Sieltä on todella helppoa ja mukavaa tilata. Ainut miinus on, että siihen jää helposti koukkuun ;) Ja kyllä, aina mukavuus edellä😊

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)