maanantai 20. marraskuuta 2017

Viikkokuulumiset - kevyt viikko

Moi! 

Taas voisi olla tällaisen viikon tiivistyksen aika. Ihan ei sunnnutaiksi ehtinyt, mutta parempi jälleen myöhään kuin ei milloinkaan! 
Tämä viikko on ollut aika kiireinen, mutta onneksi myös todella mukava. 

Viime viikko oli tosiaan salitreeneistä kevyt viikko. Niin mukavalta kuin kevyt viikko kuulostaakin, niin se ei oikeastaan sitä ole. Tuntuu todella turhalta lähteä salille ollenkaan, kun siellä ei kuitenkaan tee kunnolla. Kun ei treeni kulje, niin tuntuu että herkut maistuisivat vieläkin enemmän! Onneksi kuitenkin kevensin harjoittelua, kroppa tuntui todella väsyneeltä eikä treenistä meinannut edeltävällä viikolla tulla yhtään mitään. 

Erittäin harvinaista, mutta viime viikolla tein munakasta iltapalaksi :)

 Viime viikkoa edeltävällä viikolla pääsin tosiaan "painotavoitteeseeni" (lainausmerkit siksi, koska nuo tavoitteet ovat vain suuntaa-antavia). Viime viikolle asetin tavoitteeksi -400 grammaa, mutta suoraan sanottuna ei ole kyllä hajuakaan onko siihen päästy! Olin loppuviikon reissussa ystäväni luona ja siellä ei tietenkään puntarilla käydä. Teki kyllä todella hyvää kuitenkin saada vähän muuta ajateltavaa ja pitää lomaa tästä koko kroppaprojektista. 
Mutta tosiaan, en tiedä siis painosta mitään. Katsotaan sitä sitten tällä viikolla jossakin vaiheessa.

Herkuttelu on aina sellainen juttu mistä pitää kertoa :D Vaikka sanoin, että tavallista enemmän teki mieli herkutella, niin en kuitenkaan tehnyt niin! Ihme kyllä sain itseni aina puhuttua ympäri. Myöskään ystävän kanssa ei tullut turhia mässäiltyä :) 
Minullehan kävi pieni "vahinko" alkuviikosta, kun löysin hyvän tarjouksen ja ostin sitten kymmenen Royal-patukkaa! Oli kyllä sellainen heräteostos että en tiedä mitä oikein ajattelin :D MUTTA! Noista suklaapatukoista suurin osa on vielä syömättä! En vaan vieläkään voi uskoa että minulla, siis MINULLA voi olla kaapissa suklaapatukoita enkä syö niitä heti! 


Olen myös siirtänyt aikaisemmin mainitsemani herkkujen pilkkomisen nyt myös irtokarkkeihin... Saatan ostaa vähän irtokarkkeja ja pilkkoa ne pieniksi palasiksi ja näin tuntuu kuin minulla olisi paljon enemmän karkkia. Toimii!Saa nähdä mitä tästä alkavasta viikosta tulee. Reissaamisesta on todella väsynyt olo, mutta treenaamaan pitäisi jaksaa lähteä. Eilen kroppa tuntui niin väsyneeltä ja tyhjältä, että päätin pitää "tankkausillan". Söin siis pizzan ja karkkia. Ihme kyllä, en kyennyt syömään ostamaani jäätelöä. Hienoa kuitenkin huomata, että hiljalleen niitä oman kehon viestejä oppii kuuntelemaan. Ei minun eilenkään tehnyt edes oikeastaan mieli herkutella, mutta tunsin tarvitsevani jotain energiaa. Tietenkin energiaa saa muistakin kuin herkuista, mutta käytin nyt tilaisuuden hyväksi ja söin niitä herkkuja :D

Tästä herkutteluasiasta kirjoittelen vielä erikseen postausta, joten jätetään ihmettelyt herkun määrästä sinne :D Joka tapauksessa tankkaus tuli tarpeeseen ja toivon mukaan eiliseltä riittää energiaa vielä tämän illan treeniin! :)
Ainiin! Minusta vähän tuntuu että saatan olla tulossa kipeäksi. Kurkku on ollut nyt parina aamuna kipeä, mutta muita oireita ei ainakaan vielä tunnu. Toivotaan ettei tauti iske päälle! Olen kyllä todella harvoin kipeä, mutta joskus se iskee. 
Pahoittelen vähän myöhästynyttä postausta ja mahdollisesti hyvin sekavaa tekstiä! Joka tapauksessa mukavaa alkavaa viikkoa, toivottavasti teille kuuluu hyvää! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kerroit kuulumisia ja mukava kuulla, että viikko meni mukavasti :)

  Ymmärrän hyvin tuon kevyiden viikkojen vaikeuden, mutta toisaalta kuitenkin hyvä muistaa niiden tärkeys. Hienoa siis, että pidät niitä mukana treeneissä, ja pidemmän päälle se varmasti palkitsee myös tulosten kannalta. Ja varsinkin, jo kroppa on jumissa ja tuntuu väsyneeltä, niin jo senkin puolesta erittäin tärkeä kevennys :)

  Karkkitarjoukset ovat kyllä usein aika vastustamattomia. Itsekin "hyödynnän" yleensä niitä, kun kokee säästävänsä, mutta käytännössä itselläni se toimii usein niin, että sitten myös syön enemmän, joten se siitä säästöstä :P Välillä kyllä säästäminen ja varastoiminenkin onnistuu, mutta helposti kuitenkin tulee syötyä enemmän silloin kun siihen on tilaisuus. Tältä pohjalta voinkin siis sanoa, että hieno onnistuminen tuo suklaapatukoiden säästäminen! Samoin loistava idea myös noiden irtokarkkien paloittelu :D Näyttää kuin syötävää olisi enemmän ja toivottavasti myös kestää pidempään.

  Kaiken kaikkiaan kuulosti onnistuneelta viikolta, ja toivottavasti tämäkin viikko alkaa mukavasti, etkä tule enempää kipeäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Olet ihan oikeassa, kevyet viikot ovat todella tärkeitä ja levossahan se lihas kehittyy ja kasvaa :) Pitäisi kyllä aina malttaa välissä pitää niitä kevyitä viikkoja. Minulla tosin aikaisemmin on harvemmin ollut tarvetta niitä pitää, koska sen verran usein on tullut niitä ahmimisviikkoja jolloin ei treenaaminen huvita. Onneksi niitä ei ole enää tullut!

   No totta kyllä tuokin, helposti tulee syötyä enemmän kun on ostanut jotain :D Mutta ehkä jos tottuisi siihen että kaapissa on jotain hyvää, niin oppisi hillitsemään itseään... tai sitten ei, en tiedä :D
   Ja suosittelen kyllä irtokarkkien paloittelua, yhden kerran sijasta samanmakuista karkkia saakin maistaa useampaan kertaan!
   Kiitos että jätit kommenttia, kommenteistasi kyllä aina huomaa että olet jaksanut lukea tekstin ajatuksen kanssa läpi. Se ei tietenkään ole mikään velvollisuus :D mutta arvostan sitä kyllä todella paljon! <3

   Poista
 2. Jännä idea pilkkoa karkit/ herkut, jotta määrä tuntuu suuremmalta. Mielenhallintaa parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä! :D Suosittelen kyllä kokeilemaan!

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)