maanantai 9. lokakuuta 2017

Fitnessmessuilla!

Heiii!!

Huh, mikä viikko takana! Vihdoinkin ehdin kunnolla istahtaa blogin ääreen kirjoittelemaan viikonlopun kuulumisia. Tai jos tarkkoja ollaan, niin ei sitä kai nytkään ehtisi mutta asiat tärkeysjärjestykseen ;)

Täytyy sanoa, että olen edelleen ihan fiiliksissä viime viikosta! Paras viikko pitkiin aikoihin :) Vaikka osittain olinkin hieman hämmentynyt, kuten viime viikon teksteistä varmaan huomaa, mutta loppujen lopuksi viikko kääntyi todella kivaksi!
Tästä tulisi ihan kilometripostaus jos kaiken kertoisi, mutta noin tiivistettynä siis näin kavereita, tutustuin uusiin ihmisiin, sain syvennettyä vanhempia kaverisuhteita, innostuin treenaamisesta, sain syötyä rennosti ja viikon kohokohtana oli tietenkin fitness expo - messut! Noista messuista lupasin viime tekstin kommenteissa kertoa vähän lisää, joten täältäpä pesee! :)


Taustatietoina kerrottakoon, että kyseessä oli siis Nordic fitness expo - messut Lahdessa, joiden yhteydessä käytiin myös fitneksen sm-kilpailut. Messut olivat kaksipäiväiset, itse olin ainoastaan yhtenä päivänä. Messulippu maksoi 20 euroa ja sisälsi ainoastaan messut, ei siis SM-kilpailuiden seuraamista. Lippu jolla pääsi sekä messuille, että kisoja katsomaan oli vähän kalliimpi. Messuilla oli kuitenkin kaksi lavaa joilla oli ohjelmaa läpi koko päivän, muun muassa Ben Weider legacy cup, joten messulipun hinnalla sai myös nähdä fitnesstä. Ja ainakin itse koin että sain rahalle todellakin vastinetta. Tässä tietenkin riippuu kiinnostuksen kohteista, sillä meidänkin porukasta osa halusi lähteä paljon aikaisemmin pois.


Itsehän olin tänä vuonna messuilla ensimmäistä kertaa, mutta en varmasti viimeistä! Minulla on kyllä pelkästään hyvää sanottavaa tapahtumasta :) Kovin hyviä kuvia en saanut otettua, mutta jospa näistä saa hieman käsitystä :)
Messualue oli täynnä erilaisia näytteilleasettajia joilla oli näytteillä tuotteita aivan laidasta laitaan. Eniten oli kaikenlaisia lisäravinnefirmoja, joilla oli erilaisia proteiinipatukoita, treenijuomia, buustereita, herajuomia yms näytillä. Oli huvittavaa huomata, miten kaikenlaisia tuotteita löytyy nykyään proteiiniversiona! Oli proteiinileipää, proteiinikarkkia, proteiinijätskiä, proteiinikahvia, proteiinisipsiä...
Ehkä parasta messuilla oli tietenkin maistiaiset! :D Ei päässyt nälkä yllättämään, kun sieltä täältä nappaili erilaisia maistiaisia, vuorotellen jotain kiinteää ja sitten janon yllättäessä jotain nestemäistä :D Loppupäivästä ei kyllä tehnyt enää mieli mitään proteiinia tai lisäravinteita sisältävää!
Maistiaisissa ei hyvää ollut pelkästään se itsestään selvä, eli syöminen. Itse ainakin ostan netistä jonkun verran treenituotteita ja lisäravinteita, mutta aina saa pelätä että tuote jääkin kaapin pohjalle käyttämättömäksi. Messuilla pääsi oikeasti maistamaan tuotteita ja jatkossa tietää paremmin mitä kannattaa ostaa ja missä maussa. Joitakin tuotteita sai myös ihan ilmaiseksi mukaan, niitä pitää maistella tässä myöhemmin kotona :)
Monilla pisteillä oli myös todella hyviä messutarjouksia, joiden myötä itsekin ajauduin ostamaan aivan liikaa kaikenlaista! Piti olla säästölinjalla, mutta se kyllä unohtui kokonaan :D
Ostamistani tuotteista postauksen lopussa hieman tarkemmin.


Toinen paras juttu messuilla oli ihmisten näkeminen! Eikä keiden tahansa, vaan sellaisten keitä on seuraillut somen kautta jo pidemmän aikaa. Nopealla laskulla näin ainakin kymmenen henkilöä ketä olen seuraillut useamman vuoden! Olin aika nössö, sillä en uskaltanut mennä juttelemaan kuin yhdelle :D Aika tyhmää, koska varmasti kaikki olivat ihania ja olisi ollut mukavaa jutella hetki seuraamisensa ihmisten kanssa. Mietin kyllä, että olenko muka oikeasti näin ujo!? No, siitä yhdestä kohtaamisesta jäi superhyvä fiilis, nimittäin pääsin vaihtamaan muutaman sanan Piia Pajusen kanssa!<3 Sinnekin minut piti kyllä työntää poikaystävän toimesta, koska en itse olisi uskaltanut lähestyä :D Mutta Piiasta jäi kyllä aivan ihana kuva ja oli huippua huomata miten aito ja iloinen henkilö on kyseessä :)

Mitäs muuta? Messut olivat tietenkin täynnä porukkaa ja itseäni ainakin välillä ahdisti väenpaljous. Olimme kuitenkin paikalla lähes loppuun asti ja viimeinen tunti oli käytävillä hyvinkin väljää.
Kaiken kaikkiaan minulle jäi ihan huippufiilis koko messuista, kuten taisin jo aikaisemmin hehkuttaa :D Sain ihan hurjasti treenimotivaatiota (huom! treenimotivaatiota, en laihdutusmotivaatiota!) ja tulinkin juuri erittäin onnistuneelta jalkatreeniltä. Tällä hetkellä fokukseni onkin siellä treenipuolella enemmän kuin ruoka- tai painopuolella ja niin oli myös viime viikolla ennen Lahden reissua, tästä voisin kuitenkin kirjoitella myöhemmin enemmän :)

Sitten niihin ostoksiin... Napsaisin aamulla nopeasti kuvan ostoksistani, mutta kuvasta unohtui pois parikin juttua :D
Tiivistettynä: ostin kaksi pussia herajauhetta eri mauissa, vihreä tee uutekapseleita, magnesiumia, paketin proteiinipatukoita (ei kuvassa), dieettinuudeleita (näistä tulossa myöhemmin testipostausta) ja gripit (onkohan nämä nyt se virallinen nimitys, en muista... ei kuitenkaan kuvassa näitä). Lisäksi mukaan tarttui buusteripaketti (voitettu), shaker (kaupan päällisiksi) ja pari proteiinipatukkaa (saatu). Kaiken kaikkiaan siis hyvä reissu. Okei, ei noita nyt niin paljon tuossa lueteltuna ollutkaan :D Poikaystävä osti saman verran, ehkä vähän enemmän tavaraa.
Sen verran täytyy kertoa noista ostoksista, että magnesiumin ostoa olen harkinnut jo pidemmän aikaa ja nyt alennuksen turvin oli pakko ostaa. Vihreä tee uutekapseleita olen käyttänyt aikaisemmin ja ne on nyt loppu, joten ostin lisää. Näitä en kuitenkaan ota käyttöön vielä pitkiin aikoihin. No eipä minulla kai enempää sanottavaa näistä ole :D Heraa en pitkiin aikoihin ole säännöllisesti juonut, mutta nyt ajattelin taas aloittaa koska kuten sanottu, treenitulokset kiinnostaa nyt enemmän kuin painonpudotus (eihän tuo hera tietenkään vie pois painonpudotustakaan, mutta kun olen tällainen ylitarkka kaloreista, en ole halunnut juoda heraa). Kaikki tuotteista olivat hyvässä tarjouksessa.

Oliko joku teistä messuilla myös? Heräsikö mitään ajatuksia tai kysymyksiä? :)

Tuntuu että minulla olisi hirveästi sanottavaa ja kirjoitettavaa, mutta jätetään loput tuleviin postauksiin. Mukavaa viikkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Vau, mitkä messut ja kiitos tästä superinnostavasta raportista! En siis itse ollut paikalla, enkä oikein tiennytkään mitään tapahtumasta etukäteen (paitsi fitness-kilpailuista olin kuullut), mutta tämän kirjoituksen perusteella sai mukavan kattavan kuvan tapahtumasta - ja parasta kaikki innostus ja hyvä fiilis, mikä tekstin ja kuvien kautta välittyy!

  Maistiaiset olivat varmasti yksi parhaista jutuista :D Syöminen on tietysti mukavaa, mutta hyödyllistä siinäkin mielessä, että pääsi testaamaan, mitä kaikkea on tarjolla, ja sen perusteella on helpompi tehdä ostoksia, kun tietää jo valmiiksi mikä on hyvää. Kun olen joskus itsekin katsellut netistä näitä tuotteita, niin lähinnä on vain saanut todeta, kuinka valtava tarjonta kaikkea on, mutta vaikea päättää ja tietää, mitä kannattaisi ostaa. Huvitti myös tuo listaus noista kaikista proteiinituotteista! Varsinkaan proteiinikahvia en olisi osannut ihan heti kuvitella :D

  Ja tuo ihmisten näkeminen kuulosti myös mahtavalta, ja hienoa, että uskalsit mennä juttelemaan edes yhdelle! Se on jo paljon enemmän kuin ei yhtään, enkä tiedä olisinko itse uskaltanut mennä puhumaan kenellekään. Jos muistan oikein, niin taisit joskus linkata Piia Pajusen tekstin, joka olikin todella hyvä, ja sen jälkeen olen myös seurannut tarkemmin hänen blogiaan, koska Piialla vaikuttaa olevan juuri oikea suhtautuminen treenaamiseen ja syömiseen ja muutenkin hyviä kirjoituksia. Kiitos siis tästä vinkistä sekä onnittelut ja ihailut vielä siitä, että uskalsit mennä juttelemaan hänelle. :)

  Kaikin puolin ihanan innostava kirjoitus, eli kiitos siitä ja toivottavasti intoa riittää myös uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Ihana kommentti! :)

  Mukavaa että messuista sai tätä kautta hyvän kuvan! Ja että innostus paistaa läpi, olen vieläkin ihan innoissani! :D

  Haha jep, kaikkeen sitä proteiinia nykyään tungetaankin :D Tuo proteiinikahvi oli yllättävän hyvää siihen nähden että inhoan kahvia!

  Kiitos! Näin jälkikäteen olen kyllä superiloinen että uskalsin mennä juttelemaan, tuo kokemus jäi kyllä mieleen! :)
  Olen tosiaan linkannut Piia Pajusen muutamia tekstejä ja olen täysin samaa mieltä, todella hyvä suhtautuminen treenaamiseen ja syömiseen hänellä on ja mielestäni on tärkeää että hän näyttää sen hyvällä tavalla :)
  Kiitos kivasta kommentista!<3

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)