sunnuntai 13. elokuuta 2017

Viikon tunnustukset

Moi!

Tuntuu kuin olisi ikuisuus kun olen tänne viimeksi kirjoitellut. Todellisuudessahan siitä on hädin tuskin viikko :D
Tästä kirjoittamisesta on vaan tullut niin rakas harrastus ja tapa ilmaista itseäni, että tuntui todella vaikealta pitää taukoa, vaikka toisaalta sitä ehkä tarvitsinkin.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet vaikeimpia kenties koko tänä vuonna. Tuntuu että ruokailujen kanssa kaikki on mennyt pieleen ja vanhat tavat ovat palanneet. Haluan uskoa, että vain näiden kahden viikon ajaksi ja tämän jälkeen tulee taas pitkä hyvä putki kuten nyt on käynyt. Tai siis että huonoja aikoja on seurannut toinen toistaan pidempiä hyviä jaksoja. Toisin kuin ennen, en siis aio vaipua itseinhoon tai masistele omaa mokaani. Tehty on tehty ja tästä ei muu auta kuin mennä eteenpäin!

Pexels.com


Ensimmäiseksi taidan kuitenkin avata hieman, että miten tämä viikko nyt sitten meni. Viime viikolla vähän kirjoittelinkin, mutta tämä toinen viikko on ollut ehkä jopa vielä huonompi.
Olen...

- Skipannut treenit
- Korvannut kunnon ruuan herkuilla
- Syönyt luvattoman monta jäätelöpakettia, irtokarkkipussia ja leivosta. En edes halua tietää!
- Jättänyt näkemättä ystäviä, koska olen halunnut olla yksin ja syödä (tämä minkä lupasin lopettavani!)
- Oksentanut herkuttelun jälkeen (tämä tapahtui vain kerran ja johtui enemmän pahasta olosta kuin siitä että yrittäisin kompensoida syötyä)
- Tuntenut oloni niin isoksi ettei minulla ole mitään päälle pantavaa, enkä haluaisi edes liikkua ihmisten ilmoilla

Nämä kaksi viikkoa huipentuivatkin sitten migreeniin, joka oli kyllä täysin ansaittua. Minullahan on siis aurallinen migreeni pienestä pitäen ja tällainen huonosti syöminen altistaa kyllä migreenikohtauksille.
Mutta kuten sanottu, tästä mennään eteenpäin! Ensi viikolla olen jo vakaasti päättänyt vetää paremmin.Vaikka tästä kirjoittamisesta pikkuisen tauon pidinkin, niin valitettavasti laihdutusajatuksista ei noin vaan lomaa pidetä. Eikä isoja muutoksia ajatuksissa tapahdu viikossa.
Olen kuitenkin jälleen kerran pohdiskellut asioita todella paljon. Vaikka mitään en viikolla täällä blogissa julkaissut, niin kirjoitin kyllä. Ensi viikolla tarkoitus olisikin julkaista pari ahmimiseen liittyvää postausta, jos vaan sain ajatuksia tarpeeksi selkeästi kasaan.
Olisi helppoa olla vaan kertomatta huonoista hetkistä, mutta kaikillahan on välillä niitä alamäkiä.
Tällaista tällä kertaa. Mukavaa alkavaa viikkoa, olkoon se kaikilla edellistä viikkoa parempi! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kirjoittelit taas, ja kuten olen aikaisemminkin sanonut, niin arvostan todella paljon sitä, että uskallat kertoa myös näistä huonommista hetkistä. <3 Haluan kuitenkin myös uskoa, että näitä heikompia kausia seuraa taas parempi vaihe. Ja mikä tärkeintä, sinulla on ainakin asenne kohdallaan! :)

  Täytyy myös myöntää, että tuo listaus näyttää ikävänkin tutulta, kaikki tekemiset ja tuntemukset ovat siis tuttuja itsellenikin (eivät ehkä suoraan viime viikoilta, mutta kuitenkin). Lohdutuksena voin siis sanoa, ettet ole yksin näiden kanssa, ja ihailtavaa rohkeutta kirjoittaa niistä tänne <3

  Parempaa alkavaa viikkoa ja kirjoittele taas, kun siltä tuntuu (mainitsemasi tulevien postausten aiheet kuulostavat mielenkiintoisilta)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentista!❤ Olen yrittänyt tehdä töitä positiivisemman asenteen suuntaan ja on se näköjään vähän tuottanut tulosta! :)
   Ikävä kuulla että listaus kuulostaa tutulta, vaikka se toisaalta lohduttaakin. Ihanaa että ei ole yksin!<3
   Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinne ja kiitos vielä tuesta! :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)