keskiviikko 2. elokuuta 2017

Näin ei saisi enää käydä

Mooi!

Tulipas tehtyä se klassinen virhe, nimittäin puntaripettymyksen jälkeinen herkuttelu. Se on minulle hyvinkin tyypillinen juttu, jos en ole iloinen puntarin näyttämään lukemaan, koen että minulla on "oikeus" herkutella ja ottaa takapakkia ja aloittaa sitten taas uudestaan.
Ei kai tuossa mitään jos se jäisi vain siihen yhteen päivään. Mutta kun se aivan liian usein jatkuu seuraavaan päivään ja sitä seuraavaan ja lopulta huomaan, että on mennyt jopa viikko tai viikkoja herkkuputkessa. Näitä ei kyllä enää saisi tapahtua. Ei se herkuttelu vielä mitään, mutta se että puntarin lukema vaikuttaa siihen, syönkö herkkuja vai en. Siitä haluan päästä eroon.


Eilinen herkuttelu oli vielä ihan muuten ok, koska tarkoitus oli kuitenkin pitää tällä viikolla herkkupäivä. Se, että olen tänäänkin syönyt herkkuja ei ole enää ok.
Eilisiä herkkuja jäi yli koska en jaksanut (!!) syödä enempää. (Tästä huomaa, että se ei ollut ahmimista, koska herkkuja jäi yli.)
Tänään sitten piti syödä jäljelle jääneet herkut... ja ostaa uusia. Oivoi, ei näin!

Ja mitä sitä tuli syötyä? Onko pakko kertoa? Säästän teidät tarkemmilta yksityiskohdilta, mutta sanotaanko näin että eilen kävin kolmessa eri kaupassa jotta sain haluamani herkut ja tänään kävin myös kolmessa :D Okei osasta tarttui vain joku pikkujuttu mukaan, mutta silti. Esimerkkinä hampurilainen, jäätelöpaketti, Subwayn keksi, irtokarkkeja ja suklaapatukka. Niin ja lettuja! Yllätin itsenikin kun minun teki hirveästi mieli kaupan valmislettuja. Tämä tyttö ei vain osaa pysyä kohtuudessa! Mutta sen te kai jo tiesitte, ainakin jos olette yhtään pidempää tekstejäni lukeneet :DJaoin tässä pari päivää sitten Piia Pajusen tekstin "Lähtikö syöminen taas lapasesta" tämän blogin Facebook-sivulle. Enpä olisi uskonut, että tulen näin pian tarvitsemaan tuosta tekstistä löytyviä vinkkejä! :D Kannattaa siis käydä lukemassa, jos et vielä ole käynyt :)


No, näitä sattuu. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei minua oikeastaan edes hirveästi haittaa. Herkuttelin kaksi päivää, mitä sitten? Huomenna yritän parhaani tsempata ja vasta jos huominenkin menee pipariksi, niin sitten vasta harmittaa!
Puntari on taas jäänyt hetkeksi, menen puntarille sitten kun siltä tuntuu... Ja luulen että nyt ei ihan hetkeen siltä tunnu näiden herkkujen jälkeen :D

Tosiaan ajatuksena oli olla se elo-, syys-, ja lokakuu dieetillä enemmän tai vähemmän ja toivon mukaan sen jälkeen voin unohtaa alle kulutuksen syömisen.
Joten jos kaksi päivää elokuun alusta menee pieleen, niin se ei kolmen kuukauden mittarilla tunnu missään. Ja tottakai näihin kolmeen kuukauteen mahtuu enemmänkin herkkuja kuin nämä kaksi päivää, mutta sen näkee sitten :D

Nyt pääsee muuten "motivaatiolomake" kunnolla testiin, jotta huominen normaaliin palaaminen onnistuisi!
Ja niin kuin viime viikolla kirjoittelinkin, niin nyt on oikeasti ollut yllättävän helppoa syödä hyvin ja treenata. Ainakin tähän asti :D Tällä viikolla ei kuitenkaan tule tehtyä montaa kunnon treeniä, enemmänkin pitkiä kävelylenkkejä ja hyötyliikuntaa. Sekään ei kuitenkaan haittaa :)
Toki proteiinijäätelöt ja kunnon ruoka maistuu herkkujen jälkeen pari päivää vähän laimealta, mutta kyllä se tästä taas lähtee!

Tällaista täällä tällä kertaa. Onko siellä muita joilla on laihdutusprojekti käynnissä? Kuinka teillä menee? :)

2 kommenttia:

 1. Voih, harmi ettei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta voin kuitenkin sanoa, että ymmärrän hyvin toimintasi. Vaikka ei niin mukavaa, niin silti tavallaan lohduttavaa kuulla muiltakin näitä repsahduksia herkkujen kanssa. Et ole yksin <3

  Tilanteesta huolimatta mahtavaa, että voit sanoa, ettei edes kauheasti haittaa! Ihailtava asenne ja tämä on ehdottomasti parempi suhtautuminen asiaan kuin turha ahdistuminen, joka vain todennäköisemmin lisäisi tulevia herkkuhimoja.

  Tuo facebookin kautta jakamasi teksti oli myös todella hyvä ja toivottavasti vinkit pääsevät hyvään käyttöön. Nyt vain uudella tsempillä eteenpäin eikä turhaa murehtimista menneestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että en ole ainoa jolle näitä sattuu!<3 Vaikka tämä on taas yksi niistä asioista joita ei toivoisi tietenkään muillekaan!
   Varmasti ahdistumisesta aiheutuisi vain pahempi kierre, onhan niin käynyt aikaisemminkin. Joten ei auta muu kuin nostaa pää pystyyn! Toivottavasti sinäkin pystyt tekemään niin, jos nyt on mennyt huonommin. En toki tiedä että onko, mutta jos on :)
   Minustakin tuo Piian teksti oli todella hyvä ja siinä oli hyviä pointteja. Kiva että tykkäsit!
   Kiitos kommentista!<3

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)