torstai 1. kesäkuuta 2017

Toistotoukokuu ja kilometrikesäkuu

Moro!

Huh, tänään on kyllä juostu tukka putkella paikasta toiseen.
Jälleen kerran kuukauden vaihtuminen pääsi yllättämään, miten se on jo kesäkuu!?
On siis aika lyödä Toistotoukokuun tulokset tiskiin ja käynnistää uusi haaste!

Kesäkuussa lasketaan kilometrejä! Tarkoituksena on siis juosta/pyöräillä/kävellä kesäkuun aikana yhteensä 400 kilometriä! Itselläni on ollut niin pitkään tarkoituksena aloittaa kunnolla lenkkeily, niin tämä tulee hyvään saumaan! Lisäksi liikun pyörällä paikasta toiseen ja kerään samalla kuin itsestään kilometrejä :) Tänään sain pyöräiltyä 15,5km.
Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee haasteeseen rohkeasti mukaan! Toivotaan että säät sallivat, niin on kivempi lenkkeillä ja pyöräillä!

kuva: HeiLauta elämää - blogista Laura


Sitten vielä pikaisesti Toistotoukokuun yhteenveto...
Toistotoukokuu meinasi jäädä osaltani vajaaksi, koska jäin alkuperäisestä tavoitteestani vähän jälkeen. Sain kuitenkin onneksi viimeisellä viikolla kirittyä ja tulihan ne 100 toistoa sieltä lopulta!

Tässä vielä toistotoukokuun haasteen taulukko:


2 kommenttia:

 1. Huh, onpa toukokuu tosiaan mennyt nopeasti ja onnittelut hienosta suorituksesta!

  Nämä haasteet vaikuttavatkin mukavalta ja kun ne on jaettu näin viikoille (ja vaikka vielä päiville), niin edistymistä on helppo seurata ja suuremmatkin tavoitteet saa helpommin toteutettavaan muotoon :)

  En tiedä jaksanko itse seurata ja laskea käveltyjä tai pyöräiltyjä kilometrejä, mutta olen ainakin hengessä mukana tässä haasteessa! Normaalisti liikun pääasiassa pyörällä ja päivän aikana tulee yleensä pyöräiltyä ainakin joitain kilometrejä. Tämä toimii siis hyvänä innostajana niihinkin hetkiin, kun se pakollisten matkojen polkeminen tuntuu tuskaiselta :D

  Tsemppiä ja innostusta kesäkuun alkuun (ja toivotaan, että se kesäkin tulisi sieltä joskus)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! :)
   Nämä haasteet ovat kyllä olleet tosi mukavia! Kiva että olet hengessä mukana, vaikka et varsinaisesti osallistuisikaan. Itselleni tämä on aika mielenkiintoinen haaste, koska paljon tulee käveltyä ja pyöräiltyä ja on mielenkiintoista nähdä, paljonko sitä kilometreissä tulee todellisuudessa kuljettua.
   Kiitos tsempeistä ja tosiaan toivotaan, että säät tästä vähän paranisivat! Kiitos kommentista Anne!<3

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)