keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Minulla on suunnitelma!

Moikka!

Viime viikko meni todella huonosti, eikä tämäkään viikko ole ihan loistavasti alkanut. Herkut houkuttelee, vaikka oikeastaan niitä ei edes tee mieli. Tottumuksesta sitä tavaraa kuitenkin menee herkästi ääntä kohti. Jotenkin ihmeen kaupalla paino on pysynyt aika lailla samoissa!! Ihan uskomatonta...
Mutta syy siihen taitaa löytyä käynnistyneestä aineenvaihdunnastani. Viime viikolla tuli liikuttua todella paljon ja vaikka energia ei aina tullutkaan oikeista lähteistä, niin sitä tuli paljon ja tasaisin väliajoin. Kehoni huutaa tällä hetkellä ruokaa lähes koko ajan ja käyttää saamansa energian hyödyksi. Tuntuu todella hyvältä ja nyt yritänkin pitää tämän koneen käynnissä, enkä anna aineenvaihdunnan taas hidastua! Mieli tekisi skipata ruokailuja, mutta se nyt olisi vain itsensä sabotoimista, eikä siitä olisi mitään hyötyä! Monesti sitä pelottaa lisätä energiansaantia, koska tuntuu että se heti kertyy vyötärölle. Siksi viime viikko oli onni onnettomuudessa, kehoni ei ole pitkiin pitkiin aikoihin ollut näin hyvin käynnissä! Nyt voin huoletta pitää energiansaantia korkeammalla, koska energia menee hyvään käyttöön.


Treenit on tällä viikolla jääneet vähän vähemmälle valitettavasti... Tässä asiassa täytyy kyllä tsempata.
Vaikka juuri nyt ei ehkä menekään ihan niin kuin toivoisin, on oloni kuitenkin hyvin positiivinen ja toiveikas! Olen myöskin kehittänyt pienen suunnitelman oman pääni menoksi, enkä malta odottaa että pääsen toteuttamaan sitä!
Tämä kesäkuu tulee menemään vielä vähän reissatessa ja treenien sovittaminen on välillä haastavaa. Vierailut ja muut aiheuttavat myös ruokailuille haasteensa. Ei kuitenkaan hätää, kerrankin en stressaa tai ahdistu etukäteen! Haluan nauttia tästä kesästä :)Heinäkuussa minulla sitten alkaa pidempi työputki ja aion käyttää tämänkin hyödyksi. Heinäkuun olen ajatellut noudattaa ruokavaliota ja treeniohjelmaa, jotka luon itselleni kesäkuun aikana. Minun ehdottomuuden päiväni ovat takana päin, joten en tule mitään pilkuntarkkaa ohjelmaa suunnittelemaan. Sellaisen kuitenkin, että saan toivon mukaan aineenvaihdunnan pidettyä yllä, treenit kulkemaan ja painon hieman tippumaan. Se olisi tavoite!
Tämä heinäkuun etukäteen suunnitteleminen myös osaltaan auttaa siihen, että en ahdistu jos kesäkuu ei mene ihan putkeen. Tiedän ainakin, että tulossa on paljon parempi jakso :)
Ehkä asetan heinäkuulle jonkun tarkan tavoitteen, tai sitten en. Saa nähdä! Pidän kyllä teidätkin sitten ajan tasalla!

Olen kyllä aina ollut hyvin suunnitelmallinen sekä hyvässä että pahassa. Liika suunnittelu vaikeuttaa hetkessä elämistä, mutta toisaalta taas hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Yritän nyt kuitenkin nauttia kesäkuusta loppuun asti ennen kuin alan liikaa mietiskelemään heinäkuuta :)

Pahoittelut rumasta kuvasta, mutta olen jälleen saanut maitorahkan takaisin ruokavaliooni! Olin pitkään niin kyllästynyt siihen, että en pystynyt syömään... Nyt jopa kaipaan maitorahkaa! 
Loppuun vielä ilmoitusasiaa! Olen päättänyt tehdä tälle blogille Facebook - sivun! Anne ehdotti jo jonkun aikaa sitten kommenteissa Facebook-sivun tekemistä ja siitä lähtien olen miettinyt asiaa. Hetken jo ajattelin, että ehkä en tee facebook - sivua, koska en oikein saanut selville onko siellä muita jotka toivoisivat tätä blogia Facebookkiin. Sitten tulin kuitenin siihen tulokseen, että jos yksikin teistä toivoo sitä tälle blogille Facebook - sivua, niin se on sen arvoista! Toivottavasti maltatte kuitenkin hetken odottaa, että ehdin tehdä nuo sivut. Ilmoittelen sitten heti täällä kun ne ovat valmiit :)

Aurinkoista päivää kaikille teille!<3

5 kommenttia:

 1. Vau, sulla on todellakin asenne kohdallaan ja muutenkin suunnitelmat kuulostavat erittäin hyviltä! Oli myös mahtavaa kuulla, että viime viikon herkuttelut eivät pilanneet sen enempää mitään, vaan paremminkin muistuttivat elimistön toiminnasta. Parasta kuitenkin se, että huomasit tämän itse ja osasit suhtautua asiaan näin hyvin. Ihailtavaa! :)

  Tosi kiva kuulla myös, että olet tekemässä Facebook-sivuja blogille! Mukava päästä seurailemaan myös sitä kautta ja sinne voi linkittää vaikka muutakin aiheeseen liittyvää, jos siltä tuntuu :) Jään innolla odottamaan ja toivotan mukavaa ja kesäistä viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisi kyllä sanoa, että kerrankin! :D Mutta on kyllä itsekin ihana huomata muutosta ajattelussa!:)
   Kiva että alat seuraamaam Facebookissa! Kerron sitten heti kun saan sen tehtyä, mutta ainakaan tällä viikolla en vielä ehdi sivua perustamaan :( Kiitos taas piristävästä kommentista!<3 Ja mukavaa viikkoa sinne myös :)

   Poista
  2. Kiitti taas kivasta vastauksesta! :) Eikä mitään kiirettä Facebook-sivun kanssa. Mukava kuitenkin tietää, että sellainen on tulossa :)

   (*edit. Korjasin tämän vastauksen tähän oikeaan kohtaan, siksi siis alla ehkä näkyy poistettu kommentti. Pahoittelut säätämisestä :D)

   Poista
  3. Kiitos sinulle kivasta kommentista! :) Ja ihanaa että olet ollut niin kärsivällinen tämän facebook - asian kanssa! Ja ei haittaa mitään :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)