sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannuskuulumiset

Mooi!

Noniin, juhannus on nyt ohi taas yhden vuoden osalta. On kyllä tullut syötyä ja juotua kaikenlaista ei-niin-terveellistä ja huomenna voi hyvillä mielin aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Saa nähdä, herkuttelun jälkeen on vaikeaa palata ruotuun, mutta ainakin tällä hetkellä odotan sitä innolla.
Oma juhannukseni oli tänä vuonna aika poikkeuksellinen, koska olin festareilla! Olen ollut vain kerran aikaisemmin festareilla ennen tätä ja tämä oli kyllä paljon parempi kokemus kuin viimeksi!
Käytän myös alkoholia todella todella harvoin, mutta eilen tuli kyllä vähän nautittua. Tänään olenkin sitten vaan herkutellut ja yrittänyt toipua edellisestä päivästä! Mutta joskus näinkin. Olen ylpeä itsestäni, että lähdin ja pystyin nauttimaan festareista stressaamisen sijasta! Viimeksi olinkin festareilla ihan vesilinjalla ja ajatuskin ruokakojuista ahdisti. Ei siinä mitään jos haluaa mennä festareille tuolla ajatuksella, mutta itselläni lähinnä liika ahdistuminen kaloreista ja lihomisesta esti nauttimisen. Tällä kertaa ei onneksi ollut tuota ongelmaa lainkaan :)

pexels.com

Puhuinkin aikaisemmin siitä, että olen suunnitellut heinäkuulle hieman tiukempaa dieettiä. En ole vielä luonut mitään kunnon suunnitelmaa (enkä tiedä luonko ollenkaan), mutta ainakin ensi viikolla yritän palailla treenien ja paremman ruokavalion pariin ainakin osittain.
Tällä hetkellä en uskalla edes ajatella puntarilla käymistä, en todellakaan halua tietää kuinka paljon juhannus verottaa! Tuntuu kyllä, että ihan toden teolla turvottaa tällä hetkellä. Minusta ei kyllä olisi juhlimaan montaa päivää tai usein!
Testissä Lidlin Frozen yogurt, hyvää oli!

Kilometrikesäkuussa olen jäänyt parikymmentä kilometriä jälkeen ja pahoin pelkään, että asia ei tule ainakaan paranemaan. Kerron ensi viikolla sitten lopullisen tuloksen, eli ei vielä hätäillä!

Sain muuten vihdoin aikaiseksi myös viedä sykemittarini patterin vaihtoon! Pääsen siis piakkoin taas seurailemaan sykkeitä, vaikka sykemittarini onkin aika vanha jo ja näyttää vain ihan perustiedot.

Tällä kertaa vain tällainen pikainen kuulumispäivittely juhannuksen jäljiltä. Toivottavasti teillä oli ihana juhannus!<3

2 kommenttia:

 1. Vau, kivoja juhannuskuulumisia! Pieni poikkeus tavallisesta arjesta tekee välillä hyvää, ja erityisesti hienoa, että pystyit nauttimaan festareista ilman turhaa stressaamista :)

  Tällä fiiliksellä ja asenteella on hyvä jatkaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, teki kyllä oikein hyvää :) Kiitos kivasta kommentista!<3 Toivottavasti sielläkin oli mukava juhannus :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)