sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kohti kesäkuntoa: viikko 4

Heips!

Neljä viikkoa on jo takana tätä epävirallista kesäkuntoprojektiani. Huh, miten aika onkin mennyt niin nopeasti!
Tosiaan korostan vielä, että ei tässä mitään varsinaista kesäkuntoa haeta, vaan enemmänkin sitä pysyvää muutosta. Näin kesän alla tämä nimi vaan kuvaa tätä projektia kivasti.

Viime viikostahan en varsinaista päivitystä kirjoittanut, mutta niin kuin muista postauksista kävi ilmi, niin ei mennyt ihan putkeen. Jostain syystä tosiaan paino ei noussut viime viikosta.
Tämä neljäs viikko on mennyt huomattavasti paremmin! Olen saanut hyvin treenattua ja syötyä ja fiilis on ollut tosi korkealla tästä koko hommasta :)
Eilen oli kyllä todella vaikea päivä. Kaapissa olisi herkkuja joita syödä ja tutusti lauantaina on aina vaikea paikka. Kävin vielä elokuvissa, mutta otin leffaevääksi vain pari tikkaria!


Koko päivän mietiskelin enemmän tai vähemmän niitä kaapissa huutelevia herkkuja... Olen kuitenkin valtavan ylpeä itsestäni, että ne jäivät sinne kaappiin! Hoin vain itselleni, että tällaisilla hetkillä ne onnistujat erotellaan epäonnistujista ja pidin pääni! Kaksi suklaakonvehtia söin jälkiruuaksi, mutta noita en nyt laske :D
Olen nyt yrittänyt pitää herkkupäivän vain joka toinen viikonloppu ja tänä viikonloppuna sitä ei siis ollut.

Viikon liikunnat näyttivät tältä:

Maanantai: Kevyehkö jumppa 1h, jalkapäivä kuntosalilla 1h 40min
Tiistai: Hiit (n.20min)
Keskiviikko: Kevyehkö jumppa 1h, Selkä ja olkapäät kuntosalilla 1h 15min
Torstai: Rinta, hauis, ojentaja kuntosalilla 1h
Perjantai: Lepopäivä
Lauantai: Kävelylenkki 1h30min ja 30min, nopea Hiit n. 10min

Olen ihan tyytyväinen viikon saldoon, vaikka sunnuntaina en käynytkään salilla niin kuin olisin halunnut. Tällä kertaa se meni oikeasti vaan ajanpuutteen piikkiin, eikä motivaation :( Ensi viikosta tulee todella kiireinen ja harmittaa jo nyt, että treeneistä joutuu ehkä karsimaan. Toivotaan että saan silti loppuviikosta treenimääriä kiristettyä, jos alkuviikosta ei kerkeä.

Tässä tulevat tämän viikon mitat ja suluissa taas tuttuun tapaan viime viikon tulos:

Paino: 59,0kg (60kg) -1kg!!!
Vyötärö: 80cm (79cm) +1cm

Olen todellakin tyytyväinen! Ei olisi kannattanut eilen sortua herkuttelemaan, koska tämä olisi sitten jäänyt näkemättä... Vihdoin taas kunnolla alle 60kg. Tuli kyllä todella isona yllätyksenä tuo painon tipahtaminen!
Vyötärönympärys on heitellyt noiden kahden lukeman välillä koko ajan, mikä on tietenkin vähän ärsyttävää. Tuntuu myös, että aina jos vyötärönympärys vähenee, niin paino on pysynyt samana ja jos paino tippuu, niin vyötärö on tuon sentin enemmän, ärsyttävää :D
Muuten! Pakko hehkuttaa teille, että joskus siitä mättöpäivästä tankkauspäivästä on oikeasti hyötyä. Paino lähti nimittäin välittömästi tippumaan alaspäin tuosta kuudestakymmenestä, jossa se on kohta kuukauden jumittanut. Olen kyllä pitänyt herkkupäiviä, mutta energiallisesti noin isoa vähään aikaan. Joskus siis oikeasti saa ihan hyvällä omatunnolla herkutella :)
Viime viikon herkkupäivähän näytti illasta tältä :)

Nyt toivotaan vaan, että ensi viikko menee hyvin ja näkisin piakkoin sen 58 puntarista! Odotan innolla :) Huomenna muuten alkaa Hyvänolonhuhtikuu! Jee :)

Viime viikon foodprep: kalakastike & riisiä/kasviksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)