sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Minä & blogini (Esittelysivu)

Heips!

Tuonne ylös on tulossa piakkoin tällainen esittelysivu minusta. Se helpottaa varsinkin uusien lukijoiden mukaan pääsemistä. Otin muutamia kysymyksiä joihin vastasin ja aihealueet olivat perustiedot, blogista ja jotain ihan muuta. Harvemmin tulee kerrottua ihan perusjuttuja itsestä, paitsie tekstien sekaan piilotettuna, joten julkaisen tämän myös ihan postauksen muodossa. Lisään tämän esittelysivun piakkoin, mutta lisäilisin tähän mielelläni vielä joitain kysymyksiä, jos teille tulee jotain mieleen? Ja toivottavasti tässä on edes jotain uutta myös teille jotka olette pidempään lukeneet höpötyksiäni. :)

Perustietoja:

Nimi:
Täällä blogin puolella tottelen nimeä Vanessa, vaikka se ei oikea nimeni olekaan :)

Ikä:
Onko sillä enää niin väliä, kun 20 on jo ylitetty?

Koulutus:
Ylioppilas ja tällä hetkellä liikunta-alan opiskelija

Blogista:


Mikä tämä blogi on?
Blogi on minulle paikka jonne voin avata ajatuksiani ja purkaa tuntojani, oma päiväkirjani. Kirjoitan sekä "tavallisen laihduttajan", että syömishäiriön näkökulmasta asioista. Välillä menee hyvin, välillä huonommin ja pyrin kertomaan kaikesta rehellisesti.
Tavoitteenani on urheilullisen näköinen terve kroppa ja sinne on vielä matkaa. En ole ylipainoinen, mutta sattuneista syistä painon pudottaminen on hidasta ja vaikeaakin välillä.


Mikä sai aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Aloitin blogin kirjoittamisen, kun olin kyllästynyt aloittamaan painonpudotusprojektin uudelleen kerta toisensa jälkeen. Ajattelin, että en voisi epäonnistua, jos olisin "vastuussa" muillekin kuin itselleni. Laihduttaminen on mukavampaa seurassa :D
Blogista on tullut minulle todella tärkeä kanava purkaa ajatuksiani ja tunteitani ja saada vertaistukea.

Kuvaile blogiasi yhdellä sanalla?
Aito.

Kerro blogisi tarina lyhyesti?
Kun ensimmäisen kerran sain päähäni alkaa laihduttaa, siihen ei olisi ollut mitään syytä. Ajatus kuitenkin karkasi käsistä ja muuttui lähes pakkomielteeksi. Olin melko nuori ja oikeanlaisesta painonpudotuksesta ei ollut tietoa ja siitä syystä sairastuin syömishäiriöön. En tietenkään itse tajunnut sitä vielä pariin vuoteen. Lopulta jouduin kuitenkin myöntämään itselleni totuuden. Syömishäiriöni on muuttanut hieman muotoaan, mutta suurin ongelma on koko ajan ollut ahmiminen. Laihtuminen on ollut tavoitteenani jo pitkään, mutta ahmiminen on saanut painon vain nousemaan. Hitaasti mutta varmasti yritän kuitenkin päästä huonoista tavoistani eroon ja samalla tiputtaa ylimääräiset kilot. Epäonnistumisten jälkeen aloitan aina päättäväisesti uudestaan.
Opiskelen myös liikunta-alalla, mikä ei aina ole kaikista helpointa, kun laihduttaa "salaa" eikä aina osaa syödä kovin järkevästi.


Mikä on tavoitteesi?
Tavoitteenani on pudottaa ahmimisella hankitut kilot ja saada terveen ja urheilullisen näköinen vartalo, johon voin olla itse tyytyväinen.
Tavoitteenani on myös olla sinut itseni kanssa ja saada normaali suhtautuminen ruokaan ja liikuntaan. Kokonaisvaltainen onnellisuus on siis tavoitteenani.


Jotain ihan muuta:

Parasta minussa?
Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Pahinta minussa?
Jos pitää sanoa vain yksi, niin olen kova valittamaan.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Monet asiat! Ihmiset ympärilläni, terveys, liikunta, musiikki, koirat, ruoka, arki itsessään ylä- ja alamäkineen.

Mikä tekee sinut vihaiseksi?
Ylimielisyys, epärehellisyys ja teennäisyys.

Suurin salaisuutesi?
Syömishäiriö

Lempiherkkusi?
Nyt päästiin asiaan! :D Suklaa, ehdottomasti suklaa! Maitosuklaa ja valkosuklaa... niin ja jäätelö! Ja vaahtokarkit!

Lempijuoma?
Hirveän tylsää, mutta vesi. Harvoin juon mitään muuta.

Jotain mitä blogissa ei tule ilmi?
Näitä on paljon, koska täällä käsitellään pääasiassa vain yhtä osaa elämästäni. Blogissa ei taida olla koskaan tullut ilmi, että olen soittanut pianoa yli kymmenen vuotta jotain mainitakseni :)
Tuleeko teille mieleen muita kysymyksiä joita tähän voisi lisätä? Ja miltä vaikuttaa ylipäätään?:)


6 kommenttia:

 1. Näin uuden lukijan näkövinkkelistä tämä on hyvä ja kattava esittely. :) Erityisen kivaa oli tuo viimeinen kysymys, sillä tottahan on, että blogissa kirjoittajasta aukeaa yleensä vain hyvin pieni osa. Keksisitkö siis ehkä pari muutakin juttua pianonsoiton lisäksi? :) -Rouva R // Rakkauden rasvaprosentti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Kiitos ideasta, minäpäs laitan sitten valmiille esittelysivulle pari muutakin juttua!:)

   Poista
 2. Lempi liikuntalajit ja lajitausta kiinnostaisivat sekä lempi terveelliset jutut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos näistä ideoista! Minä lisäilen valmiille sivulle vastaukset näihin!😊

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)