maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kohti kesäkuntoa: viikko 2

Mooi!

Toinen viikko takana tätä kesään suuntaavaa tsemppiäni, jonka nimesin Kohti kesäkuntoa - projektiksi. Tai ainakin suunnilleen, nämä päivät nyt menee vähän epäsäännöllisesti :D

Tämä viikko, tai tavallaan siis viime viikko on mennyt aika hyvin, ainakin jos ruokailujen perusteella arvioidaan. Olen syönyt neljä tai viisi kertaa päivässä, eli tasaisemmin kuin alkuvuodesta.
Alkuviikosta tein foodprepin, eli tein viikolle ruokia valmiiksi. Alkuviikon söin kalaa ja kasviksia (uusi suosikki!). Aika harvinaista tuo kalan ostaminen minulle, mutta nyt päätin kokeilla ja onneksi kokeilin! Tein siis seitipaloista kastikkeen ja keitin porkkanaa ja kukkakaalia sen kanssa. Namnam, teen kyllä ehdottomasti jatkossakin tuota! Loppuviikosta tein makaronia ja jauhelihaa, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on yksi lempiruoistani.

Treenaaminen on vieläkin ollut vähän tauolla, ellei kävelylenkkejä lasketa. En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia kuntosalikorttia. Huijaan itseäni sanomalla että se johtuu siitä, että en ole ihan varma iskeekö flunssa päälle vai ei... Useampana päivänä olen herännyt kurkkukipuisena, mutta muita oireita on aika olemattoman vähän. Menee siis kai enemmän tekosyiden puolelle tämä treenaamattomuus. Tänään pitäisi kuitenkin lähteä taas pitkästä aikaa salille, jee! Olkapää on aika hyvin kuntoutunut, mutta ärtyi heti kun innostuin eilen hieman punnertamaan. Katsotaan nyt mitä se tuumaa salitreenien aloittamisesta.

Flunssan torjuja :)Peilikuvassa olen ollut viikon aikana näkevinäni muutosta parempaan, joten odotin aika innolla tätä päivää kun saan konkreettisia tuloksia pöytään...

Tässä ne siis tulevat ja suluissa viime viikon tulokset :)

Paino: 60,0kg (60kg) +/-0
Vyötärö: 79,0cm (80cm)

Paino vähän ärsyttää, koska kävin viikon mittaan puntarilla ja silloin tulos oli alle kuudenkymmenen. Tänä aamuna oli herätessä jotenkin semmoinen "turpea" olo :D Ja arvelinkin, että se näkyy myös painossa. Ei tuo kuitenkaan huono ole, varsinkin kun vyötärössä näkyy vähän pudotusta. Ensi viikolla sitten enemmän tulosta toivon mukaan :)

En nyt ole saanut aikaiseksi ottaa muita mittoja kuin tuon vyötärön, mutta olen todennut sen olevan aika hyvä mittari itsessään. Ehkä sitten taas enemmän mittoja kun salitreenit alkaa taas kunnolla...

Viikonloppuna ei pitänyt olla herkkupäivää, mutta lauantaina söin kyllä vähän herkkuja. Koukutuin noihin suklaamuniin joiden sisällä on maitokreemitäytettä. Ihan täydellistä <3 Onneksi en kuitenkaan herkutellut kovin paljoa ja pystyin sunnuntaina jatkamaan ihan normaalia ruokailua. Viikon herkkuhimon taltuttaja oli hedelmäsalaatti. Söin sitä kai kolmena iltana :D Mutta paljon parempihan se on kuin mikään suklaa tai karkki.

Namnam!Mitenkäs teillä menee? 
Huippua viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)