lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kohti kesäkuntoa: viikko 1

Hei vaan!

Nyt tulee päivitystä ensimmäisestä "Kohti kesäkuntoa" - viikostani. Tai yli viikkohan tässä on mennyt, mutta aloitinkin mittailun vasta 3. Päivä...
Alun perin ei ollut tarkoitus tehdä tällaista sarjaa tästä "kohti kesäkuntoa" - projektista, mutta tämä motivoi minua ja helpottaa päivityksien tekoa aiheeseen liittyen. Tulevaisuudessa ei ehkä ihan joka viikosta tule päivitystä.
Itseäni hieman huvittaa tuo nimi, se saattaa antaa vähän väärän kuvan tästä projektista. Minulle on tällä hetkellä ihan sama, olenko niin sanotussa kesäkunnossa kesällä vai talvella, kunhan pääsen taas siihen oikein syömisen ja treenaamisen makuun kunnolla. Yritän nyt kuitenkin näinä kevään kuukausina tsempata erityisesti näiden kahden asian saralla, tuli tulosta tai ei. Niin kuin aikaisemmin sanoinkin, niin älkää tosiaan takertuko tähän sarjan nimeen.

Joka tapauksessa, nyt on viikko taputeltu. Tarkoituksena olisi ottaa mittauspäiväksi maanantai jatkossa, mutta tämä maaliskuun alku on nyt mennyt vähän epäsäännöllisesti muutenkin lomapäivien ja muun takia.

Ensimmäinen viikko ei ole mennyt vielä ruokavaliota tai treeniohjelmaa noudattaessa, päin vastoin. Kävin poikaystäväni kanssa Virossa lomailemassa yhden päivän ja tietoisesti päätin ottaa rennosti ruokailujen kanssa. Tämä varmasti vaikuttaa myös viikon tulokseen, mutta tästä se arki kunnolla alkaa :) Alla pari kuvaa reissun ruokailuista.Sitten asiaan. Tässä aamun mitat, suluissa viime viikon tulos:

Paino: 60kg (59,7) +300g
Vyötärö: 80cm (79cm) +1cm

Plussaa siis tullut, mutta ei onneksi tuon enempää. En siis ole lainkaan huolissani. Tämä oli etukäteen jo tiedossa, että tulee kenties haastavin viikko ja näin pienellä plussalla selvittiin :)

Huvittaa, että tuolta Viron reissulta tuli ostettua "vähän" tuliaisia itselleni. Osa suomalaisista hakee Virosta alkoholia, itse haen näköjään suklaata :D
Tiesin yhden ruokakaupan, josta löytyy muun muassa hyvä valikoima suosikkiani, eli Milkan suklaata. Olin varmaan jokseenkin huvittava näky, kun juoksin kaupassa suklaankiilto silmissä hyllyjen välissä ja rohmusin korin täyteen herkkuja :D
Nyt sitten tuleekin se haaste, eli herkkupäivä kerran viikkoon, vaikka harvinaisia lempiherkkuja löytyy kaapista... Tosin otin tietoisen riskin herkut ostaessani, joten nyt on vain kärsittävä. Onneksi poikaystäväni lupasi vahtia minua ja piilottaa suklaat.
Niin ja nyt kun kerron näistä herkuista tännekin, niin kynnys sortua pienenee taas vähän...

Mahamaaliskuu oli tuon paro päivää katkolla, mutta on sen jälkeen jatkunut normaalisti ja tuleekin jatkumaan :)
Olen tosi innoissani tästä keväästä, enkä oikeastaan edes tiedä miksi. Ensi viikolla hankin taas salikortin ja pääsen kunnolla treenaamisen makuun, uudet saliohjelmat on poltelleet jo kauan!
Huonojakin uutisia on, koska tunnen tulevani mahdollisesti kipeäksi :( Monet kavereistani ovat sairastelleet ja olenkin pelännyt, että olen seuraavana vuorossa. Tänä aamuna ja eilen illalla oli sitten kurkku kipeänä :( Toivotaan että pääsen tästä äkkiä eroon, koska en malttaisi enää olla treenaamatta!

Muutama suklaalevy... Kiinnostaisiko maistelupostaus? :P
Mites teillä on maaliskuu mennyt? Ja jos teillä on heittää postausideoita tai -toiveita, niin ne ovat hyvin tervetulleita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)