tiistai 28. helmikuuta 2017

Tervemenoa (huono) helmikuu!

Moi!

Ihanaa, että helmikuu alkaa olla ohi! Tämä on vaan ollut niin vaikea kuukausi, niin kuin vähän aavistelinkin sen olevan. Joku tässä helmikuussa vaan on :( 
Herkkuja tuli syötyä ihan hirveitä määriä, jos joku iskisi nyt ne herkut tuohon kasaan, niin aikamoinen vuori varmaan tulisi! Onneksi kukaan ei ole niitä herkkuja kasaamassa, en todellakaan halua tietää! 

Ihme ja kumma, painossa ei kuitenkaan hirveästi muutosta näy! En sitten tiedä mistä se johtuu ja pitäisikö olla huolissaan lihaksien puolesta... 
Mieli on ollut tämän kuun ajan tosi maassa. Kyllähän tällaiset epäonnistumisputket väkisinkin vaikuttaa mielialaan. Toki hyviä päiviä on ollut välissä useampia, mutta kokonaisuudessaan tämä kuukausi on ollut minulle aika huono ja negatiivinen. Siihenkin siis parannusta maaliskuussa!

Minulla on kyllä ainainen ongelma se, että en pysty palaamaan ruotuun ennen kuin joku tietty ajanjakso päättyy ja uusi alkaa. Oli se sitten loman alkaminen tai päättyminen, jokin juhla on loppu, kuukausi vaihtuu, tai ihan vaan että on maanantai. Tai ehkä joskus pystyn, mutta en vielä.

Nyt olenkin tässä kaipaillut kovasti maaliskuuta, koska haluan jälleen voida hyvin! Haluan jättää helmikuun eäonnistumiset taakseni ja jatkaa eteenpäin paremmalla menestyksellä. Kertaalleen sain jo helmikuussa itseäni niskasta kiinni, mutta lopullinen ryhtiliike tulee tässä ja nyt. Jospa se vuoden vaikein kuukausi tosiaan oli taas tämä helmikuu ja loppu on kenties helpompaa?

Ainakin motivaatiota löytyy taas ja mielelläni palaan taas parempiin elintapoihin. Viime postauksesta voitkin lukea, millaisiin juttuihin nyt kiinnitän huomiota (Mitä painonpudotus oikeasti vaatii?).Maaliskuussa haastesarjassa on vuorossa MahaMaaliskuu. Tarkoittaa siis käytännössä vatsalihashaastetta. Jälleen mennään HabaHelmikuun tapaan taulukkosysteemillä :) Itseltäni jäi habahelmikuu välistä olkapääongelmien takia. MahaMaaliskuun toteutan omalla tyylilläni, koska alaselkäkipu estää vatsalihasliikkeiden tekemisen. Teen siis vähän erilaisia, kuntouttavia liikkeitä maaliskuussa (jotka myöskin vahvistavat vatsalihaksia). Kannustan silti teitä kaikkia lähtemään haasteeseen mukaan! Tietenkään taulukkoa ei tarvitse pilkun tarkasti noudattaa, jos haluaa lisätä tai vähentää haastetta :) Pääasia on, että tässä kuussa keskitytään vatsojen treenaamiseen! Kuka on mukana?

vatsalihas
Taulukon laati Laura HeiLauta Elämää - blogista :)

4 kommenttia:

 1. Hienoa asenne Vanessa! Niinkuin aikaisemmin totesin, onneksi helmikuu on kuukausista lyhyin ja nyt se on takanapäin! Nyt jätämme sen unholaan ja nokka kohti uusia haasteita ja niitähän meilllä riittää ;) -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, nyt helmikuu on takanapäin ja voidaan taas keskittyä muihin haasteisiin :) Kiitos tsemppauksesta Laura! :)

   Poista
 2. nyt on sellainen haaste että ehdottomasti osallistun!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)