torstai 16. helmikuuta 2017

Näitä kannattaa seurata part 4

Moikka!

Anteeksi, että tämän postauksen kirjoittaminen on venynyt näin pitkälle! :( Nyt kuitenkin vihdoin jatketaan tätä Näitä kannattaa seurata - sarjaa. Tässä postaussarjassa esittelen siis minun seuraamiani ja suosittelemiani ihmisiä tai tilejä. En ole tehnyt tällaista pitkiin aikoihin ja olenkin alkanut seurailemaan monia hyviä uusia kanavia tai sivuja.  Jos haluat lukea aikaisemmat osat, ne löytyvät näiden linkkien takaa:
YoutubeblogitInstagram.
Tähän postaukseen en erittele noita kolmea erikseen, vaan laitetaan kaikki samaan tekstiin.
On vaikeaa päättää, mitkä tällaiseen postaukseen nostaa, koska minäkin seuraan aika monia eri blogeja ja tilejä. Tänään nostetaan seuraavat esiin ja joku toinen päivä sitten taas muita :)

pixabay.com


1. Youtube - Ristiote
Kanava on melko uusi, mutta olen tykännyt kovasti seurailla tätä sen lyhyen uran aikana. Aikaisemmin olen kehuntut Tikistä ja Joonas Haapasaari ja Joosua Visuri ovat tuttuja myös sieltä. Tältä kanavalta löytyy hyviä treenivinkkejä huumorin siivittämänä, tykkään! :)

2. Youtube - Blogilates
Jos englannin kieli ei haittaa, niin täältä löytyy kivoja treeni- ja ruokavinkkejä. Välissä myös humoristisia postauksia.

2. Blogit - Ida Jemina
Siitä ei ole niin kauaa kun aloin lukemaan Ida Jeminan blogia, mutta täytyy sanoa, että innostuin heti. Älyttömän kivoja vinkkejä ja juttuja treenaamiseen, ravintoon ja ihan yleiseen elämään liittyen! Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

3. Blogit - Queen of Everything
Jälleen vähän uudempi blogi minun seuraamislistallani. Pakko kuitenkin nostaa tämä esiin, koska ainakin viime aikoina (sen ajan kun olen seuraillut), on täältä löytynyt ihanan rehellistä kertomista ahmimisesta. Minusta on tosi tärkeää, että asia saa huomiota ja kirjoittaja Eveliina on ihanan rohkea, kun kertoo avoimesti myös huonommista päivistään. Toki blogissa on muutakin asiaa :)

4. Blogit - Palasia arjestani
Tässä blogissa tykkään ihanasta aidon arjen kuvaamisesta, niin kuin nimikin jo kertoo. Tykkään myös säännöllisistä viikon ruokapäiväkirjoista ja ruokaideoista. Minä olen ainakin saanut täältä inspiraatiota ja uusia reseptejä testiin :)

pixabay.com

5. Instagram @deniceemoberg
Täältä sitä motivaatiota saa! :D Tällä tytöllä on kyllä ihan mieletön kroppa, tahtoo! Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät välitä tällaisesta oman vartalon esittelystä, mutta minä saan siitä kyllä motivaatiota. Vaikka tuo vartalo ei omaa silmää miellyttäisikään, niin treenivideoista saa kivoja uusia liikeideoita salille. Ei muuta kuin kokeilemaan perässä!


6. Instagram @caligirlgetsfit
Tätä tiliä aloin seuraamaan oikeastaan vasta tällä viikolla, mutta olen katsellut näitä kuvia aikaisemminkin. Täältä löytyy tutuista liikkeistä suoritusohjeita kuvin ja samalla hyvät selitykset (englanniksi), että mihin lihakseen mikäkin ottaa. Myös kivoja yhteen kuvaan tiivistettyjä ruokapäiväkirjoja.

Okei, tällä kertaa tällainen Näitä kannattaa seurata. Kertokaa, jos laitoitte jonkun näistä seuraukseen, tai jos seuraatte samoja :) Jos tykkäätte näistä, niin täytyy alkaa sitten vähän useamminkin tekemään näitä. Paljon hyviä jäi vielä suosittelematta ;)
Linkkaa ihmeessä kommentteihin, jos oma suosikkisi jäi pois tai linkkaa vaikkapa oma tilisi/kanavasi/blogisi, menen mielelläni katsomaan! :)

Kivaa päivää kaikille!

7 kommenttia:

 1. Seuraan youtubessa Whitney Simmonsia. Kannattaa käydä kurkkaamassa, siellä on kaikkea treenivideoista syömisvinkkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, menen ehdottomasti kurkkaamaan ja laittamaan seuraukseen! :)

   Poista
 2. 5 ja 6 lähti ainakin seurantaan instassa :) Youtube kanavia en juurikaan seuraile, unohdan vaan aina että niitäkin voisi seurailla. Täytyy ryhdistäytyä ja katsoa niitä joku kerta:) Kiitos postauksesta! -Laura-

  VastaaPoista
 3. Jee, kiva kuulla!😊 Kiitos kommentista :)

  VastaaPoista
 4. Eilen minulla olikon sitten aikaa selailla noita youtuben kanavia kun leputtelin jalkaani. Laitoin niitäkin seurantaan useamman:) Mistä tietää että seuraamilleni kanaville on tullut jokin uusi video?
  Iltalehteä kun lueskelin löysin aivan valloittavan Lotta Högin tubekanavan <3
  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit samoista kanavista kuin minä!😊 Itse ainakin Youtubeen kirjautuessani katson sivupalkin valikosta "tilaukset" ja sieltä nään kaikki seuraamieni kanavien lisäämät uudet videot :) Minäkin olen katsonut muutaman Lotan videon, hän on kyllä ihana pieni tyttö! :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)