sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Ei treeniä ilman musiikkia (hyviä treenibiisejä)!

Heipä hei!

Eilen sain vihdoin aikaiseksi ostaa uudet kuulokkeet! Niiden kunniaksi ajattelin jakaa tämän hetken suosikki treenibiisini :)

Kuulokkeista vielä sen verran, että en ole koskaan omistanut kunnon kuulokkeita. Olen aina ostanut alle 20e maksavia nappikuulokkeita, jotka hajoavat muutaman kuukauden käytön jälkeen. Vietin synttäreitä noin kuukausi taaksepäin ja sain lahjaksi kuulokkeet, jotka saisin itse valita. Olen jo pitkään kadehtinut salilla ihmisiä, joilla on langattomat kuulokkeet ja nyt sain vihdoin itsekin sellaiset. Materialismionnellisuus iski jälleen! :DVaikka vähän hintaluokkaa vaihdoinkin, niin en ole vieläkään valmis maksamaan hirveitä summia kuulokkeista, vaikka hinnan varmaan huomaa kyllä äänenlaadussa. Olen kuitenkin niin huono huolehtimaan treenilaukustani ja sen sisällöstä, että en uskalla liikoja panostaa. Ostamani kuulokkeet ovat JBL T450BT, jos jotakuta se kiinnostaa ja ainakin näin yhden päivän perusteella olen tyytyväinen (ei ole sponsoroitu) :) Uusien kuulokkeiden myötä treenimotivaationi pomppasikin heti pilviin, jee!

Nyt varsinaiseen asiaan, eli lemppari treenibiiseihini tällä hetkellä! Itsehän en kerta kaikkiaan kykene treenaamaan ilman musiikkia, tai ainakin se tuntuu todella vaikealta. En osaa kuvailla musiikkimakuani oikein mitenkään, joten ehkä se tulee parhaiten ilmi näin kappaleiden kautta. Valitsin treenisoittolistaltani aika randomilla muutamia kappaleita, eli ihan ykkössuosikkeja ei kaikki ole :D
Kappaleet ovat lisätty Youtuben kautta, joten laadusta tai videon sisällöstä en mene takuuseen...

Charlie Who - Louder


Pendulum - The Island - PT 1 (Dawn)


TheFatRat - Timelapse


Martin Tungevaag - Wicked Wonderland (extended mix)


Avicii - Levels


Adam Lambert - Trespassing


Vikaksi vielä mun tämän hetken ehdoton suosikki! 
Walk off the Earth - Fire In My Soul


Löytyykö teidän treenilistoiltanne mitään samoja biisejä, tai edes saman tyylisiä kappaleita? Ja mielelläni otan vastaan vinkkejä hyvistä kappaleista :) Ja kertokaa, jos haluatte tällaisia lissää!

Kivaa sunnuntaipäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)