maanantai 16. tammikuuta 2017

TouhuTammikuu: Viikko 2

Hellurei!


Tosiaan TouhuTammikuu-haaste alkaa olla puolessa välissä ja toinen viikko on taputeltu. Tämä (eli viime) viikko meni vähän paremmin kuin sitä edeltävä viikko. Ei sekään viikko mitenkään huono ollut, jos ei sitä repsahdusta nyt lasketa...

Liikunnat meni hyvin sekä ekalla, että toisella viikolla. Se tosin on ollut aina minulle se helpompi osuus, onhan se myös tulevaisuuden ammattiini liittyvää.

Tässä toisen viikon liikunnat:

Maanantai: Rinta-hauis salitreeni 50min
Tiistai: Bodypump 1h
Keskiviikko: Selkä-ojentaja salitreeni 1h 15min, kävelylenkki 1h30min
Torstai: Kävelylenkki 45min
Perjantai: HIIT 30min
Lauantai: Kävelyä 3h
Sunnuntai: Jalkatreeni salilla 1h 30min

Yhteensä: 

Aerobista: 5h 45min (En tiedä laskenko kävelyitä treeneiksi, mutta laskin ne nyt tähän kuitenkin)
Lihaskuntoa: 4h 35min
fitness
Treenitavoitteet täyttyivät siis kirkkaasti, liikuntaa tuli puolet enemmän kuin tavoite oli. :) Herkkujen kanssa on mennyt myös ihan hyvin. Yksittäisiä karkkeja en ole kokenut tarvetta rajoittaa, vaikka totaalinen herkkulakko alun perin olikin suunnitelmana.


Paino ei ole nyt tippunut valitettavasti. En kuitenkaan ihmettele, koska liikunta (ja varsinkin lihaskivut) voivat nostaa painoa ja siksi en nyt jää liikaa miettimään puntarin lukemaa. 200 grammaa oli tullut lisää kun lauantai aamuna käväisin puntarilla, eli aika samoissa lukemissa mennään edelleen.
Olin huomaavinani noin sentin poistuneen vyötäröltä ja se on tietenkin tosi hyvä ja kertoo että oikeaan suuntaan mennään vaikka se ei vaa'alla näkyisikään :)

Jospa sitä tällä viikolla saisi taas puntarille uuden lukeman näkyviin, niin olisin hyvin iloinen!
Hyvin kuitenkin menee tällä hetkellä, toivotaan että tämä jatkuu :) Kuinka teidän tammikuunne on tähän mennessä mennyt?

4 kommenttia:

 1. Hienosti mennyt viikko. Paljon liikuntaa, tosi paljon. Itse ainakin lasken kävelyn liikunnaksi, jos kävely on puhtaasti kävelylenkki. En koiran päivittäisiä, lyhyitä pissatuksia liikunnaksi laske kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helzu! :)
   Ja joo viime viikolla tuli kyllä liikuttua harvinaisen paljon, tällä viikolla ei kyllä tule läheskään noin paljoa liikuntaa. Ja olet oikeassa, kyllähän se kävely liikuntaa on! Kiitos kun kommentoit ja mukavaa viikkoa! :)

   Poista
 2. Hienoa Vanessa!
  Raportti ja punnituspäivä: mulla meni tämä viikko oikein hyvin. Yli puoli kiloa painoa putosi. Kuutena päivänä harrastin liikuntaa mm. kävelyä, spinningpyöräilyä ja painoharjoittelua. Herkuton piti!
  Kaikille Touhu-Tammikuun osallistujille tsemppiä, vielä saadaan nauttia pari viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, hienoa! Mahtavaa kuulla että siellä menee noin hyvin!:) Pari viikkoa vielä!

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)