tiistai 24. tammikuuta 2017

Niin ne vaan taas vei mennessään...

Hei!

Istun täällä sokerivuoren huipulla, enkä pääse alas. Hassua sikäli, että juuri toissapäivänä... Ja eilen... Ja tänä aamuna mietin, miten paha olla minulla herkuttelun jälkeen on. Mietin, että herkuttelun jättäminen ja vähentäminen on helppo juttu, koska eihän minun oikeastaan edes tee enää mieli!Niin no, ei se herkuttelu välttämättä sitä fyysistä mielitekoa vaadi, se tuli taas todistettua. Kunhan on kauppa ja aikaa, niin kaikki menee.

"Hauskaa" on myös se, että kirjoitan tässä tällaista postausta ja aion syödä loput herkut tämän jälkeen. En voi jättää niitä syömättäkään.Tämä on hyvä muistutus siitä, että vaikka pitkään on mennyt hyvin (ja mielestäni tästä huolimatta menee edelleen) niin työ ei todellakaan ole vielä tehty. Nykyään pienempien määrien syöminen ja harvemmin syöminen, nimenomaan herkkujen syömiseen viitaten, onnistuu. Edelleen se herkuttelun lopettaminen on kuitenkin se suurin ongelma!

TouhuTammikuunhan piti olla herkuton ja suurimmaksi osin se onkin sitä ollut. Viime viikonloppuna olin koko ajan suunnitellut luvallista herkuttelua niin kuin kerroinkin, mutta en kyllä ihan sitä tällä tarkoittanut!!
Nyt yritän syödä herkut pois mielestä ja jatkaa sitten jälleen hyvällä radalla jonne olen päässyt!

Kuinka teillä menee?:) Ja vinkkejä herkuttelun lopettamiseen otetaan vastaan :D

Ps. Jälleen kuvat ja kirjoitusvirheet menee puhelimella postauksen piikkiin ;)
Kuvat: weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Voi ei Vanessa, mulla ei ole mitään ohjeita herkuttelun estämiseen. Aikaisemmin en ole itsekään voinut vastustaa sokeristen herkkujen kutsua.

  Minulla kuitenkin vielä haaste sujuu hyvin, ilman herkkuja olen selvinnyt. Painokin on taas pudonnut hiukkasen. Liikuntaa on tullut kuutena päivänä, kävelyä, spinningiä ja tuolijumppaa. Joka toinen päivä olen tehnyt painoharjoittelua. Nostin vähän painojen kilomäärääkin.
  Ensi viikko on viimeinen haasteviikko. Mulla on vähän menoa ja luulen että ”joudun” ainakin hiukan herkuttelemaan.

  Oikein paljon tsemppiä kaikille viimeiselle viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kyllä tämä ehkä minullakin alkaa pikkuhiljaa helpottaa.
   Todella hienosti olet kyllä vetänyt tämän haasteen tähän asti. Voit olla itseesi hyvin tyytyväinen! Nyt vaan enää viimeinen viikko täysillä :)
   Taemppiä meille! :)

   Poista
 2. Näitä sattuu! Positiivasta on kuitenkin, että herkuttelua on harvemmin ja pienempiä määriä:-) itsellä kylläkin samainen ongelma- kun kierre lähtee en tiedä miten saisin sen loppumaan... tällä hetkellä täällä menee kuitenkin suht hyvin. Motivaatiota löytyy taas ja herkkuja ei tee niin paljoa mieli. Olen jopa motivoitunut ehkä enemmän taas urheilupuolella ja keksinyt sinne uusia tavoitteita! Kuitenkin pelottaa juurikin tuo, kun päättääkin herkutella, että se ei jää siihen:/ Itsellä toimii nyt keinona herkkujen välttelyssä se, että tiedän kuinka hyvä mieli siitä tulee, kun pystyykin kieltäytymään:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näitä sattuu ja ei auta muu kuin jatkaa eteenpäin. :)
   Se olisi kyllä hienoa jos olisi joku taikasana tai joku, joka lopettaisi sen herkkukierteen! Tosi kiva kuulla että siellä menee nyt hyvin! Olen itsekin ajatellut, että ehkä joku liikuntapuolen tavoite olisi kiva nyt keksiä, ettei aina olisi vaan painoon ja syömiseen liittyviä tavoitteita. Olet kyllä ihan oikeassa, siitä tulee ihan mahtava olo kun pystyykin olemaan herkuttelematta kun mieliteko iskee. Minäkin yritän nyt kaivaa taas motivaation jostakin :D
   Kiva kun kommentoit ja kivaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)