keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Välitavoite lähes saavutettu!

Hei vaan!


Olen kyllä niin odottanut, että pääsen vihdoin kirjoittamaan iloisempaa tekstiä edistyksestäni!
Sitä en tiedä, mistä tämä edistys johtuu, koska tosiaan ruokailuissa olisi viime aikoina ollut aika paljon parannettavaa! Tiedän kuitenkin tehneeni koko syksyn suurimmalta osin tosi hyvää työtä ja nyt saan vihdoin nauttia tuloksista!

Pitemmittä puheitta asiaan...
Tänään paino oli 60,1kg! Ihan mahtavaa! En oikeasti ymmärrä miten paino on voinut tippua huonoista ruokailuista huolimatta kilon verran viikossa! Kenties silloin viimeksi kun kävin puntarilla oli jotain nestettä kertynyt tai jotain, paha sanoa. Joka tapauksessa syksyn aikana olen saanut täten neljä kiloa pois! Se on minulle aivan valtava saavutus, olenhan aikaisemmin onnistunut pelkästään nostamaan painoani...

Vyötäröltäkin on lähtenyt neljä senttiä pois! Tämän totesin jo yli kuukausi sitten, mutta olen niin ylpeä itsestäni ettei mitään ole tullut takaisin, päin vastoin jos oikein tarkasti katsotaan, niin ehkä vähän jopa yli neljä senttiä on lähtenyt. :D

Olen nelisen vuotta yrittänyt pudottaa painoani (myönnettäköön, että alkuun siihen ei olisi ollut tarvetta), enkä ole kertaakaan onnistunut tiputtamaan näinkään montaa kiloa, en ainakaan ilman jojoilua. Vaikka syksy on ollut välillä rankka ja sisältänyt ylä- ja alamäkiä, niin en voisi tällä hetkellä olla tyytyväisempi itseeni. Suoraan sanottuna olen yllättänyt itseni totaalisesti!

Välitavoitteenani oli olla uuden vuoden tienoilla 59 alkavissa luvuissa ja nyt siihen on enää matkaa tuo 200 grammaa, vaikka aikaa on vielä jäljellä! Suoraan sanottuna olin jo luovuttanut tuon tavoitteen suhteen, koska olin aivan varma etten tule olemaan lähelläkään. Pessimisti ei pety, niinhän se on, mutta ilahtuu sitäkin enemmän! :D

Jos viimeksi oli valituspostaus, niin tämä on nyt vähän tällainen hehkutuspostaus :D Mutta menköön joskus näinkin!
Niin ja sain vihdoin katkaistua sen herkkukierteen ja syömiset on mennyt hyvin viime päivinä. Kävin myös parin viikon tauon jälkeen tekemässä salitreenin ja nyt en meinaa päästä portaita ylös, vaikka tein vain kolme liikettä jaloille... Sitä se tauko teettää.
Tällainen tyytyväisyys herättää kyllä ajatuksia, että nyt ansaitsisi palkinnon... eli herkutella. Onneksi nyt on paljon tekemistä, etten edes ehtisi herkutella ajan kanssa. Eilen olisin varmasti mennyt jo kauppaan jos minulla olisi ollut auto käytössä. Haluan nimittäin juuri tietystä kaupasta juuri tiettyjä karkkeja sitten :D Onneksi autoa ei ollut ja banaaniletut toimivat hyvänä korvikkeena.
Vaikka olenkin nyt tyytyväinen saavutukseeni, on lopputavoitteeseen vielä matkaa, joten liikaan tyytyväisyyteen en aio jumittua. Nyt tavoitteena on saada yli viikon aikana se 200 grammaa pois ja muuten huolehtia, ettei hirveästi ylimääräistä jouluherkuista tarttuisi.

Näillä fiiliksillä on ihanaa aloittaa kunnon jouluvalmistelut! Meillä ainakin kaapit on täynnä herkkuja ja mieli tekisi kyllä syödä, mutta enää pari päivää aattoon!
Miten teillä on mennyt? Toivottavasti hyvin, vaikka joulu onkin tosi vaikeaa aikaa painon pudotukselle.

Tässä vaiheessa toivottelen kaikille teille oikein ihanaa ja hyvää joulua, jos en ehdi sitä oikeana päivänä sanoa!:) Olen tosi kiitollinen että jaksatte vierailla tässä blogissa!<3

4 kommenttia:

 1. Onneksi mulla on noita painonvartijoita täällä. Mutta napsinut olen muutaman konvehdin kuitenkin. Mutta kohtuudella. Sinulla on mennyt niin kivasti että varmasti on hyvä mieli jatkaa kohti Touhutammikuuta. Ei anneta painon liikaa nousta joulun aikaan niin kiva aloittaa sitten.
  Oikein kivaa joulun aikaa sinulle toivottelee Taffitonttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taffi! On kyllä varmasti apua että on ympärillä ihmisiä jotka voivat auttaa "vahtimalla" ettei tule liikaa syötyä! Kohtuudella on kyllä enemmän kuin sallittua syödä näin jouluna!:) Hyvänä tavoitteena on kyllä tuo ettei paino pääse ainakaan laskemaan näinä päivinä! Oikein ihanaa joulua sinne myös ja paljon tsemppiä joulun pyhille! :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)