sunnuntai 18. joulukuuta 2016

TouhuTammikuu - haaste!

Moikka!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikös se niin mene? Minusta ainakin uusi vuosi on aina täynnä toivoa ja innostusta ja mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin HAASTE!

Sain yhdeltä teistä kivan idean (kiitos norakarolina!), että kenties herkuttelun hallinta olisi helpompaa, jos siitä löisi vetoa jonkun kanssa ja olisi näin "vastuussa" jollekin herkuttelustaan. Tästä lähti idea perustaa TouhuTammikuu-haaste HeiLauta elämää - blogin Lauran kanssa.

TouhuTammikuun idea on siis seuraava:

- Tammikuu ilman herkkuja
- Vähintään viisi tuntia liikuntaa viikossa
- 12 lihaskuntotreeniä ja 12 aerobista treeniä tammikuun aikana


Ja nimensä mukaisesti haaste lähtee käyntiin tammikuussa. Treenit voit rakentaa juuri itsellesi sopivimmalla ja mukavimmalla tavalla.
Minusta ainakin idea on tosi kiva ja haluaisinkin haastaa mahdollisimman monen teistä mukaan haasteeseen!
Tällaisella yhdessä tsemppaamisella lähtee uusi vuosi hyvin käyntiin! Saa nähdä, jos haaste saisi sitten jatkoa helmikuussa hieman erilaisessa muodossa kenties ;) Minä ja Laura tulemme ainakin kirjoittelemaan kuulumisia haasteen varrelta ja mukaan lähtevät voivat vaikka halutessaan kirjoitella meille kommentteja miten teillä menee, niin jokainen saa tsemppiä ja tukea muilta mukana olevilta :) Muutamat on jo ilmoittautuneet olevansa mukana ja nyt haastankin juuri sinut lähtemään mukaan tähän haasteeseen! Kerrohan kommenteissa jos (ja kun ;)) olet mukana! :)
Olen ainakin itse ihan innoissani tästä, enkä malta odottaa että taamikuu koittaa!!Ps. Jouluaatto on tällä viikolla, jes!
7 kommenttia:

 1. Ilmoittauduinkin jo tuonne Heilauta elämää -blogiin, mutta vielä vahvistus tännekin. :)

  VastaaPoista
 2. Minäki jo aiemmin ilmoittautunut, eli siis messissä ollaan!

  VastaaPoista
 3. Ilmoittauduin Heilauta elämää -blogiin itseni haasteeseen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Jee, mahtavaa että olette mukana Lippe ja Helzu! :)

  VastaaPoista
 5. Hih, meitä jo mukava porukka kasassa. Saako tuota haaste logoa/kuvaa lainata omasn blogiini? Kerron tietenkin kuvan yhteydessä että olen sen sinulta ottanut:) -Laura-

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)