tiistai 27. joulukuuta 2016

Paras treeni on se, jonka teet!

Moikka!

Nyt alkaa joulun turvotus pikku hiljaa laskea ja viimeiset jluluruuat on tänään syöty pois. Painokin nousi vain puoli kiloa, mikä oli valtava helpotus. Ajattelin että pelkästään sitä suklaata meni varmaan tuo puoli kiloa! :D

Tänään kävin pitkästä aikaa taas salilla vähän muistuttelemassa lihaksia niiden olemassa olosta. Voin kertoa että teki kyllä hyvää!! Ja energiaakin riitti, kiitos niiden jouluruokien.

Meinasin jo skipata koko treenin, koska ajattelin etten jaksa tehdä mitään kunnon harjoitusta. Sitten mieleen muistui tuo otsikostakin löytyvä lause, jonka kuulin (jälleen) vähän aikaa sitten jossakin, en muista missä...
Tajusin, ettei minun tarvitse pakottaa itseäni salille mihinkään hirveän raskaaseen treeniin. Sen sijaan houkuttelin itseni treenaamaan ajattelemalla, että ihan sama jos en treenaa niin raskaasti kuin pitäisi, tai niitä liikkeitä joita pitäisi. Pääasia että menen. Parempi on polkea viisi minuuttia kuntopyörällä kuin ei ollenkaan. Pieniä valintoja, joilla on pitemmällä tähtäimellä vaikutusta.


Kun sinne salille pääsin, huomasin miten paljon sinne olinkaan kaivannut. Lopulta teinkin ihan hyvän harjoituksen, ihan vaan koska mieli teki.
Joka tapauksessa pointtini on, että on parempi tehdä vähän kuin ei ollenkaan. Monesti sitä ruoskii itseään jos ei jaksa tehdä sitä, mitä ehkä pitäisi. Mitäpä jos sen sijaan kiittäisit itseäsi siitä, että teit jotain etkä jäänyt kotiin. Pienikin aktiivisuus palkitsee aivan varmasti!

Mukavia joulun ja uuden vuoden välipäiviä kaikille! Nautitaan nyt näistä päivistä ja muistakaahan osallistua TouhuTammikuuhun!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)