maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulu tuli, joulu meni

Hellou!

Niinhän siinä vaan kävi, että jälleen yksi joulu hurahti ohi. Joulustressi helpottaa onneksi aina aattoon mennessä ja aaton voi vaan nauttia hyvästä seurasta ja tottakai myös siitä ruuasta!

Olen pitänyt aikalailla periaatteena sitä, että jouluna en halua ottaa turhia paineita syömisistä. Jouluruokaa saa vain kerran vuodessa ja suklaata,  vaikka sitä ympäri vuoden saakin, voi nauttia hyvällä omatunnolla! Tänäkin vuonna suklaata kului, mutta ei se mitään :)

Meillä vaihdettiin tänä vuonna lahjat päivää etukäteen ja ihania lahjoja sain jälleen kerran! <3
Sain aika paljon suklaata tänä(kin) jouluna ja hävettää myöntää, että kaikki on jo syöty :D En kuitenkaan halua alkaa turhaa murehtimaan. What is done is done. Edellisiin vuosiin verrattuna söin silti paljon maltillisemmin, mistä voin olla iloinen. Taas tuli vaan todettua, miten sitä suklaata syö enemmän tottumuksesta kuin maun takia! Jossakin välissä sitä vaan mietti, että eihän se oikeasti edes maistu oikein miltään!
Maistui tai ei, sokerikoukku on silti taattu. Se tässä joulussa onkin se kaikista vaikein juttu, että saa luvan kanssa syödä ja sitten se putki pitäisi pysäyttää! Vinkkejä otetaan taas vastaan :D

Vielä muutama päivä pitäisi elää jouluruualla, koska sukuloimaan ollaan menossa ja sieltä löytyy uusi kattaus jouluherkkuja. Pikkuhiljaa palaillaan kuitenkin takaisin radalle ja valmistaudutaan tammikuussa alkavaa haastetta varten :) Tänään olen pystynyt onneksi syömään jo aika normaalisti ja tein jopa pienen treenin. Tuntui kyllä niin hyvältä saada sykettä hieman nostettua ja energiaahan oli ihan riittämiin, niin kuin arvata saattaa.

Näin jälkiviisaana olisin voinut hoitaa jouluruokailut fiksumminkin ja jättää muutamat joulusuklaat laatikkoonsa. Painoa en tällä hetkellä halua tietää, voi olla että välitavoite josta viime postauksessa kehuskelin, on tällä hetkellä vain kaukainen haave.

december

Miten teidän joulunaikanne meni? Toivottavasti nautitte hyvästä ruuasta ja hyvästä seurasta!

2 kommenttia:

 1. Rajoitin onnistuneesti herkkujen ja kinkun syöntiä niin onnistuin välttämään normaalin monen kilon painon lisäyksen tänä jouluna. Söin sentään kaikkea, mutta en ähkyyn asti. Painoa tuli lisää vain muutama 100 grammaa, jep.
  Oli oikein mukava joulu, varsinkin kun lapsenlapset olivat parina päivänä kylässä.
  Nyt vaan paluu arkeen.
  Mukavaa vanhan vuoden loppua Sinulle ja herkutonta ja liikunnallista uuden alkua!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Kuulostaa oikein hyvältä, parin sadan gramman painonnoususta ei kannata jouluna olla muuta kuin tyytyväinen :) Kiva kuulla että joulu oli mukava! Kiitos ja oikein kivaa loppuvuotta myös sinulle, Taffi!:) Ei enää kauaa niin päästään TouhuTammikuun pariin ;)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)