torstai 24. marraskuuta 2016

Banaaniletut pienellä twistillä

Moi!

Pitkästä aikaa jotain erilaista tänne blogiin, nimittäin resepti!

En usko olevani ainoa, joka rakastaa banaanilettuja! Tiedätte varmaan ne perinteiset, yksi banaani ja kaksi kananmunaa. En usko olevani myöskään ainoa, joka ei saa noilla aineksilla lettuja pysymään millään kasassa! :D Ärsyttää aina syödä lettujen sijaan yksittäisiä repaleita... tai ehkä vika on vain minussa, en tiedä :D

Joka tapauksessa, nämä letut jopa minä saan pysymään kasassa ja makukin on mielestäni parempi. Lisäksi mukana on vähän enemmän proteiinia ja hiilareita, koska ainakin minulla meinaa helposti jäädä nälkä banaanilettujen jälkeen.

Banaaniletut kahdelle:

2 banaania
4 kananmunaa (halutessasi voit käyttää esimerkiksi kaksi kananmunaa ja kolme valkuaista)
n. 1dl Banaanisuklaa herajauhetta (muutkin maut käy, mutta tämä on paras!)
2-3rkl kaurahiutaleita
loraus maitoa
kanelia oman maun mukaan

Kaikki ainekset blenderiin ja sekaisin. Vinkkinä kannattaa laittaa herajauhe ja kaurahiutaleet blenderin pohjalle, sillä ainakin hera meinaa jäädä reunoille eikä sekoitu. Suurta merkitystä tällä ei tietenkään ole lopputuloksen kannalta.
Letut paistetaan tilkassa öljyä. Itse tykkään odottaa, että hella kuumenee täysille, paistan ensimmäisen letun kuumimmalla teholla ja sitten lasken tehoa neloselle, etteivät letut pala.
Letut voi syödä esimerkiksi marjojen, banaanisiivujen, jogurtin tai oman suosikkini, skyrin kanssa.Kertokaa jos maistoitte ja mitä tykkäsitte :)
Niin ja pahoittelut, en ole mikään kovin hyvä kuvaaja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)