sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kappale sunnuntaille

Moi!

Ajattelin vain jakaa teidän kanssanne tämän kappaleen, jos joku ei ole tähän törmännyt. Itse olen luukuttanut tätä koko viikonlopun, koska minusta tässä biisissä on hyvä sanoma ja muutenkin tykkään tästä kovasti. Jokaisella on varmasti ne omat syynsä ja motivaationsa oman kehon muokkaamiseen, mutta omani ovat ainakin alun perin olleet aika pinnalliset. Joskus on ihan hyvä vaan pysähtyä, kuunnella ja miettiä. Sunnuntai on mielestäni aika täydellinen päivä tällaiseen hetkeen. Muistetaan, että jokainen meistä on kaunis omalla tavallaan! :)

Alessia cara - Scars to your beautiful

Rentouttavaa sunnuntaita teille kaikille kauniille ihmisille! <3

6 kommenttia:

 1. Heippa!
  Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa mutta tämä on eka kerta kun kommentoin. On aivan ihanaa miten jokaisesta postauksestasi, aiheesta ja asiasta riippumatta, huokuu positiivinen ja lannistumaton sävy. Lainaisitko minullekin tuota asennettasi? :)
  Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu! Et tiedäkkään miten paljon tämä piristi!:) Kiitos kovasti!<3 Itsestä tuntuu että olen aina niin negatiivinen, mutta ihana kuulla ettei se siltä vaikuta, koska kovasti yritän pysyä positiivisena. Mukavaa syksyä sinne myös ja kiva että olet jaksanut lueskella tätä blogia :)

   Poista
  2. Itselläni on jonkinlaista syömishäiriötä ja monet tekstisi ovat kuin omia ajatuksia, pystyn samaistumaan tosi paljon, ja se että suhtaudut asioihin niin ihanan positiivisesti ja tsemppiasenteella antaa minullekin energiaa ja uskoa onnistumisiin. Eli kiitos sinulle! Myös se että kuitenkin osaat ilmaista niitä ikävämpiäkin tunteita, kuten väsymystä, pettymystä ja kiukkua, tekee sinusta inhimillisen ja helposti lähestyttävän. Olet mahtityyppi, muista se. :)

   Poista
  3. Ihana kuulla että saat täältä energiaa ja uskoa onnistumiseen! Juuri tämän takia aloin alun perinkin blogia kirjoittaa, koska on varmasti muitakin jotka käyvät läpi samoja juttuja kuin minä.
   Todella ikävää kuulla syömishäiriötaustastasi! Koitetaan muistaa, että vaikka välillä se mahdottomalta tuntuukin, niin siitäkin voi päästä eroon. Ja mehän päästään!:)
   Suuri kiitos sinulle, tämä antoi kyllä ihan hurjasti motivaatiota jatkaa kirjoittamista! Paljon tsemppiä sinne, olet ihan mahtava tyyppi itsekin!:) <3

   Poista
  4. Haluaisitko joskus vaihtaa ajatuksia esim. sähköpostitse? :)

   Poista
  5. Oikein mielelläni! Olisi tosi mukava jutella :) uusialkuni@gmail.com on mun sähköposti, toivottavasti palaillaan siellä :)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)