perjantai 13. toukokuuta 2016

Miten kävi kun lopetin laihduttamisen?

Hei vaan!

Nyt on kulunut yli viikko siitä kun lopetin laihduttamisen. Nyt voin kyllä sanoa, että jos laihduttamisen aloittaminen oli elämäni huonoin päätös, niin kyllä tämä laihduttamisen lopettaminen oli sitten yksi parhaista!

Tottakai edelleen paino ja kalorit pyörii mielessä, mutta olen pakottanut itseni ajattelemaan rennommin. Kaikista eniten mieltäni lämmittää se, että paino on pudonnut!! Vaikka olin lomalla ulkomailla!

Koska en enää ajattele laihduttavani, en pidä herkuttelua epäonnistumisena. Siksi minun ei tarvitse ahmia ruokaa koska "olen jo mokannut", vaan voin hyvällä omatunnolla syödä hieman herkkuja ja palata sitten ruotuun. Tämä on johtanut painon putoamiseen kuin itsestään! Aina ei näköjään tarvitse laihduttaa laihtuakseen.

Tietenkin on aivan liian aikaista sanoa että nyt olen oikeasti ns. Kuivilla laihduttamisesta. Siitä on muodostunut minulle suorastaan elämäntapa ja olen sellainen ikuisuus laihduttaja. Nyt olen kuitenkin ottanut jo suuren askeleen kohti parempaa tajuamalla, ettei laihduttaminen vie minua oikeaan suuntaan. Tuntuu, että laihduttamisen lopetettuani olen alkanut elää " normaalin laihduttajan" arkea. Syön kevyemmin, mutta kuitenkin syön ja herkuttelenkin ihan kohtuudella. Fiilis on tosi hyvä:) Tästä siis vinkkinä muille ikuisuuslaihduttajille... Ei tarvitse olla varsinaista todettua ongelmaa syömisen kanssa, mutta joskus se rennompi asenne saattaa olla ratkaisu ongelmiin!
Miltä tämä teistä kuulostaa?
Tästä en ole ylpeä... Kävin Amarillossa syömässä. Kyseessä oli kuitenkin kouluporukan kanssa syöminen, joten oli kivaa olla mukana.

Protskulettuja! Kiinnostaako resepti?😏 (oho, näköjään emojien laitto tekstin sekaan onnistuu! Pitääpäs pitää mielessä😄)

Mukavaa viikonloppua teille ihanille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)