maanantai 28. maaliskuuta 2016

Nämä kannattaa ladata (puhelimeen)!

Moikka!

Koska kuulun tähän niin kutsuttuun some-sukupolveen, tulee aikaa vietettyä aika paljon erilaisten sosiaalisten medioiden parissa. Tästä syystä olen jakanut teille tänne blogin puolelle eri some-kanavia joita minun mielestäni kannattaa seurata. Toivottavasti olette tykänneet näistä postauksista, kertokaa ihmeessä jos haluatte lisää vinkkejä siihen, mitä seurata Youtubessablogeissa ja Instagramissa!

Nyt seuraa jälleen lisää testaamiani ja hyväksi toteamiani juttuja...nimittäin puhelin sovelluksia! Oma puhelimeni on Honor 6 ja käyttöjärjestelmä siinä on android. Kaikkia näitä sovelluksia ei välttämättä kaikkiin puhelimiin saa, mutta käykää ihmeessä kurkkaamassa jos juuri sun puhelimeen saisikin jonkun näistä ladattua. Koska itse en harrasta maksullisten sovellusten lataamista, kaikki näistä ovat perusversioiltaan ilmaisia eivätkä myöskään vaadi kirjautumista. Kovin montaa suositusta en pysty antamaan, mutta näitä itse käytän aktiivisesti:

Sportstracker: Sportstracker on varmasti monelle tuttu sovellus. Sovellus laitetaan päälle kun lähdetään suorittaaan harjoitusta. Sovelluksesta voi valita minkälaista treeniä on tekemässä, esim. juoksu, pyöräily, soutu, kävely jne. Sovellusta pidetään käynnissä koko harjoituksen ajan ja siitä näkee oman lenkin pituuden, reitin kartasta, harjoituksen keston, nopeuden ja kulutetut kalorit. Harjoitukset tallentuvat sovellukseen, joten myöhemmin voi palailla katsomaan omia suorituksiaan. Käytin tätä sovellusta ahkerasti entisessä puhelimessa ja tykkäsin hirmuisesti :)

MyDietCoach: SUOSITTELEN!!!!!! Siis ihan oikeasti. Tämä on ainoa painonhallintasovellus, jota olen koskaan käyttänyt aktiivisesti ja josta koen oikeasti olevan hyötyä. Sovellukseen laitetaan ylös omat tavoitteet. Mydietcoach sisältää tipsejä moneen eri tilanteeseen. Kun motivaatio horjuu, voi sovelluksesta käydä hakemassa tsemppaavia lauseita. Sovellukseen voi myös asettaa erilaisia päiväkohtaisia tavoitteita, kuten veden juominen, portaiden käyttäminen hissin sijaan, punnertaminen tms. Aina kun jokin asia on hyväksytysti suoritettu, voi sen käydä merkkaamassa kyseisen haasteen kohdalle. Haasteista, pudotetusta painosta ja oikeastaan kaikesta sovelluksen käytöstä saa palkinnoksi tähtiä, joilla puolestaan ansaitsee uusia vaatteita omalle avatarilleen, joka sovelluksessa on. Eli oma suosikkini kyllä ehdottomasti :)

Ja kuten aikaisemmat "näitä kannattaa seurata"-postaukset, tämäkään ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaan ihan omasta vapaasta tahdostani nämä teille jaan :)

Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa! :)

Ps. Kuten huomaatte, postaustahti on hiljentynyt, olen vaan nyt keväällä todellä kiireinen. Pahoittelen, mutta kirjoittelen nyt keväällä aika satunnaisesti silloin kun ehdin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)