lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 pähkinänkuoressa

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!!


Ihan ei ole ensimmäinen päivä kun pääsen tätä toivottamaan, mutta eiköhän tämä päivä käy ihan yhtä hyvin!;)
Sanotaanko näin, että pitkä ja tavallaan raskas vuosi on takana. 
Pikainen kertaus vuodesta tämän projektin näkökulmasta:
Tammikuussa aloitin jälleen kesäkuntoprojektin tarkoituksenani vihoinkin onnistua. Aika pian, eli helmikuussa alkoi vaikeudet ruokavalion noudattamisessa ja tästä itselleni vihaisena söin lisää (no logic, I know). 
Maaliskuussa kirjoitin ylioppilaskirjoituksissa. Kirjoitukset meni hyvin, mutta ongelmat oman syömisen kanssa paheni. 
Huhtikuussa huomasin, miten paljon paino oli noussut ja suoraan sanottuna järkytyin aika lailla. Toukokuussa myönsin vihdoin itselleni ja lähipiirilleni, että minulla on syömisen kanssa ongelmia joista en yksin selviä. 
Kesäkuussa kävin psykologilla ja palkkasin personal trainerin. Kesäkuu olikin tosi hyvä buustikuukausi, rasvaa lähti ja lihasta tuli tilalle.
Heinäkuussa personal trainerini jäi lomalle ja omin avuin syöminen ei onnistunutkaan. Heinäkuu oli kyllä se pohja, jossa en koskaan enää halua käydä!
Elokuussa ruokailu oli jotain helpon ja hankalan välistä, eniten keskittyminen meni kuitenkin muuttoon.
Syyskuussa muutin ensimmäiseen omaan kotiini ja aloitin opiskelut uudessa koulussa! Ajattelin tämän olevan oiva tilaisuus aloittaa alusta, mutta toisin kävi ja jouduin jälleen hakemaan ulkopuolista apua.
Lokakuussa opin paljon itsestäni ja tilanteestani, mutta suurempaa muutosta suuntaan tai toiseen ei tapahtunut.
Marraskuussa aloin seurustelemaan aivan ihanan ihmisen kanssa, joka sai minut ymmärtämään, että minussa on paljon muutakin kuin puntarin lukema. Silti syömisen kanssa oli ajoittain vaikeaa.
Joulukuussa joulusuklaita kului paljon odotettua vähemmän (sanoin olevani lakossa, vaan enpä pystynytkään :( ) Joulukuussa ei myöskään tullut yhtäkään oikeasti huonoa päivää, eli olen erittäin onnellinen ja ylpeä itsestäni!:)

Näin siis kahteentoista kuukauteen mahtuu paljon ylä- ja alamäkiä. Loppuvuosi antoi kuitenkin valtavasti toivoa uutta vuotta ajatellen ja uskon todella, että ensi vuonna opin jälleen syömään stressaamatta ja löydän liikunnan ilon uudella tavalla :)

Ihanaa uutta vuotta vielä kerran ja palaillaan pian!

2016, new year, and hello 2016 -kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)