lauantai 30. tammikuuta 2016

Vaikeaa on, tsemppilauseet auttavat part 2

Moi!

Olette ehkä huomanneet, että blogini luetuin postaus tällä hetkellä on "Vaikeaa on, tsemppilauseet auttavat".
Niin mukavaa kuin se onkin että postaus teitä kiinnostaa, se ei kuitenkaan ole postaus, jonka haluaisin olevan suosituin.
Kirjoitin tuon tekstin melkolailla ohimennen, enkä koskaan olisi uskonut sen saavuttavan moista suosiota (kiitos siitä vaan postauksen lukeneille):D

Koska en ole järin tyytyväinen tuohon tekstiin ja tiedän pystyväni parempaankin, niin tästä saatte tsemppilauseet osa kakkosen! Toivottavasti tämä sitten aikanaan kiilaa pikkusiskonsa suosiossa :D

Minusta ainakin tuntuu aina, että epäonnistumiset sattuu aina omassa päässä. Tai no, tavallaanhan se on itsestään selvää, mutta tarkoitan että mielessä käy joku ajatus, jota sitten pitää epäonnistumiseen oikeuttavana. Siksi uskon, että myös ratkaisun tulee olla ajattelussa ja juurikin tällaisissa tsemppaavissa jutuissa. Kaikki lauseet kuulostavat aina paljon hienommilta englanniksi (minun mielestäni ainakin), joten laitan nämäkin nyt englanniksi.

- Yesterday you said tomorrow (Eilen sanoit tänään)
Huomaatteko nyt! Suomeksi koko lauseen hienous katoaa :D Anyway, olen aina jotenkin inspiroitunut tästä ajatuksesta. Liian usein sitä luovuttaa ajatellen, että "huomenna sitten vedän paremmin". Mitä jos joka päivä ajattelee näin? Joka päivä on uusi huominen, ellei asialle tee jotain heti.

-A year from now you will wish you had started today (Vuoden päästä toivot että olisit aloittanut tänään)
Tässä on ajatus, jossa on järkeä. Ajattele, jos nyt olisi mennyt vuosi siitä, kun päätit todella tehdä muutoksen. Missä olisit nyt,  miten ylpeä itsestäsi olisit? No, vuoden päästä tästä voit päättää oletko samassa tilanteessa kuin nyt, vai kiitätkö nykyistä itseäsi siitä, että hän mahdollisti tilanteen jossa vuoden päästä olet.

- Jos onnistumisesi olisi tästä päivästä kiinni, minkä valinnan tekisit?
Liian usein sitä ajattelee, ettei polulta silloin tällöin poikkeaminen haittaa. Eihän se haittaakkaan, mutta loputtomiin ei voi tuon tekosyyn varjolla mennä.

-Tulitko näin pitkälle vain luovuttaaksesi?

-Slow process is better than no process (Pieni edistys on parempi kuin ei edistystä ollenkaan)
Älä siis luovuta jos et saa toivomiasi tuloksia vaan muista, että edistys voi olla muutakin kuin numero, esimerkiksi parempi valinta arjessa tai kävelylle lähteminen sohvalle jäämisen sijaan!

-Olet joka päivä lähempänä tavoitettasi

-Jos ei muuta mitään, tulee aina olemaan samassa paikassa

Ja vielä muutama kuvina...

Dream, arthlete, and fitness image

fitness, motivation, and workout imagemotivation

fitness


Kertokaa ihmeessä, oliko näistä mitään hyötyä ja onko teillä jotain omia inspiroivia lauseita joiden toistelu auttaa motivoimisessa?:)

Hyvää viikonloppua ihanat!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)