maanantai 18. tammikuuta 2016

Näitä kannattaa seurata part 3 - Instagram

Moi!

Pitkästä aikaa ajattelin jatkaa tätä mitä kannattaa seurata-sarjaa. Alkuun ajattelin, etten välttämättä tee Instagramista tätä ollenkaan, sillä en kovin montaa inspiroivaa kanavaa seuraa, enkä tiedä kuinka moni teistä lukijoista edes käyttää kyseistä sovellusta. Aikaisemmat versiot "näitä kannattaa seurata"-postauksista löydät täältä ja täältä.

Tässä ne kuitenkin tulevat niille joita kiinnostaa. Näitä minä suosittelen Instagramissa seuraamaan...

Kuva
1. Kayla Itsines (@kayla_itsines)

Kayla on Australialainen personal trainer, joka on kehittänyt naisille sopivia treeniohjelmia. Häneltä löytyy myös nettisivu josta löytää haasteita ja kyseisiä ohjelmia. Kaylan instagram tilillä on inspiroivia ennen-jälkeen kuvia hänen asiakkaistaan, raikkaita hedelmälautasia ja inspiroivia treenivideoita ja -kuvia.

2. The Official Gym Memes Page (@gymmemesofficial)

Innostuin tästä tilistä poikaystäväni kautta. Gymmemesofficial julkaisee päivittäin useita hauskoja kuvia tilanteista ja jutuista, jotka ovat salilla käyville ihmisille tuttuja. Taatut naurut!


Photo from gymmemesofficial
Kuva


3. Tikis (@tikisofficial)
Noniin, nyt on Tikis mainittu sitten kaikissa kolmessa: blogeissa, youtube-kanavissa ja Instagram-tileissä :D
Olen aika äskettäin vasta alkanut seurata tätä tiliä, mutta olen tykännyt paljon. Tikis julkaisee motivoivia lauseita, inspiroivia treenivideoita ja pitää ajantasalla tuoreimmissa liikuntatrendeissä.

4. Janni Hussi (@jannihussi)

Tässä toinen vasta äskettäin löytämäni inspiroiva tili. Fitness-kisaamisen jättänyt Janni on edelleen uskomattoman hyvässä kunnossa ja hänen kuviensa katsominen inspiroi ainakin minua.

Photo from jannihussi
Kuva

Kertokaa ihmeessä omat suosikkitilinne Instagramissa ja mikäli teitä kiinnostaisi kuulla muista seuraamistani blogeista, Youtube-kanavista tai Instagram-tileistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)