lauantai 3. lokakuuta 2015

Pikadieetti testissä

Moi!

Ajattelin ensin, että en mainitse tästä blogissa ollenkaan, mutta koska kokemuksistani saattaa olla apua myös siellä ruudun toisella puolella, kerron kuitenkin. Aihe on nimittäin Nutrilett-kuuri.

En ole koskaan kuvitellut kokeilevani pikadieettiä, mutta viime viikot asia on pyörinyt mielessäni. Vaikka ylimääräistä löytyy enemmänkin, niin pari viimeisintä kiloa painaa vyötäröllä itsetunnon aivan liian alas. Siksi tulin siihen tulokseen, että kokeilen Nutrilettin kolmen päivän aloituspakkauksen. Aloitin torstaina ja tänään on kuurin kolmas ja viimeinen päivä. Kadessa päivässä paino on pudonnut kokonaiset 1,1 kiloa! Vau... Yhteensä tällä viikolla pudotusta on tullut 1,6 kiloa. Tällä hetkellä en kadu kokeiluani ollenkaan.

Kolmen päivän starttipakkaus sisälsi siis kaiken, mitä kolmen päivän pikadieettiin tarvitsee: joka päivälle aamupalan, kaksi välipalaa, lounaan, päivällisen ja välipalan (jota itse olen pitänyt iltapalana). Lisäksi olen itse syönyt kasviksia. Odotin ruokien maistuvan pahalta, mutta yllätyin positiivisesti. Kaikki ruuat ei ole ihan omaan makuuni, mutta kaikki menee alas.

Liikuntaa en ole kovin paljoa uskaltanut harrastaa, sillä keho käy jo valmiiksi kierroksilla. Pahin sivuvaikutus nälän lisäksi on palelu. Eilen jouduin kaivamaan kaapista jopa villasukat ja pipon (sisällä!) ja myös pitkiksille olisi ollut kysyntää, koska paleli vaan niin hirveästi.

Nyt kahden päivän jälkeen olo tuntuu hieman kevyemmältä, mutta todennäköisesti lähtenyt kilo on lähinnä nesteitä, jotka tulevat takaisin heti palattuani normaaliin ruokavalioon.

Suosittelenko pikadieettiä muille? Riippuu ihmisestä. Toivoisin, että en itsekään olisi joutunut tähän keinoon turvautumaan, Kokemukseni tästä pikadieetistä on kyllä positiivinen ja Nutrilett täytti odotukseni, mutta onhan päivänselvää, ettei tällaista dieettiä voi pitemmän päälle noudattaa. En halua tällä postauksella kannustaa pikadieettien käyttöön, paitsi korkeintaan laihdutuksen aloitukseen ylipainoisille ihmisille. Olen itsekin todennäköisesti liian nuori kokeilemaan Nutrilettiä, mutta haluan korostaa, ettei mielestäni kenenkään nuoren tulisi kuuria kokeilla ilman lääkärin tai vanhemman suostumusta. Omalla kohdallani pelkään hieman, että näin nopea painonpudotus koukuttaa, enkä halua pitää kehoani nälässä pitkää aikaa. Tällaisena minikuurina Nutrilett onnistui kuitenkin hyvin omalla kohdallani. Huomenna pääsen kuitenkin onneksi taas salaatin ja kunnon ruuan pariin!

Kuva:.svensktkosttillskott.se


Jos teillä on jotakin kysyttävää, vastaan mielelläni!:)

Ja tämä postaus ei ole yhteistyössä tehty, vaan olen ostanut paketin ja kerron siitä täysin omasta halustani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)