torstai 3. syyskuuta 2015

Näitä kannattaa seurata part 2 (blogit)

Moi!

Vähän aikaa sitten tein tämän postauksen Youtube-kanavista, joita itse tykkään seurata. Nyt on siis aika esitellä blogit, joita seuraan ja joita haluan suositella. Luen aika monia blogeja, koska haluan aina nähdä etusivullani paljon uusia postauksia. Useimmat postaukset jäävät kuitenkin lukematta.. Joidenkin blogien tekstit luen lähes aina, ja sellaiset haluan myös teille esitellä. Kirjoittajien taustoista en sen kummemmin rupea kertomaan, ettei vahingossakaan menisi väärin :D Tästä se lähtee!

Oman elämänsä pieni, suuri pudottaja
Tätä blogia olen seurannut jo useamman vuoden ajan ja tykkään tosi paljon. Omasta mielestäni parasta tässä blogissa on aidot ja rehelliset postaukset, joihin on todella helppo samaistua. Parasta on aina lukea sellaisia pblogeja, joista huomaa että kirjoittaja on täysin oma itsensä.:)

Ainon tarinoita treenaamisesta
Tässä on ehkä se syy, miksi ylipäätään seuraan blogeja! Joskus kauan aikaa sitten jollakin hakusanalla päädyin Ainon blogiin, ja sille tielle jäin :D Tästä blogista saa hirmuisesti motivaatiota, inspiraatiota ja vinkkejä.:)

Minifitness
Tässä taas yksi kestosuosikeistani. Aloitin seuraamisen aikoja sitten, mutta meni kauan aikaa, ennenkuin aloin todella lukemaan Eevin postauksia säännöllisesti. Olen saanut myös täältä hirmuisen paljon motivaatiota! Kirjoittaja on kanssani samanpituinen, joten tavoittelen aikalailla samanlaista kroppaa kuin hänellä!:)

Tikis
Mainitsin tikiksen jo Youtube-kanavissa, mutta blogina tykkään tästä melkeinpä enemmän. Joka päivä uusia inspiroivia postauksia. Hienoa on, että blogissa on useita eri kirjoittajia, joten postauksiakin tulee laidasta laitaan ja erilaisten asiantuntijoiden näkökulmista.:)

Hikikinkku
Tässä tuorein lisäys seurauslistalleni. Vähän aikaa sitten selailin Fitfashionin blogeja ja törmäsin tähän. Koska minuun vetoaa kirjoittajan aitous, innostuin heti tästä blogista. Hikikinkku-blogi on huumorilla höystetty ja postauksista saa usein hymyn huulille.

The Good Morning
En haluaisi sanoa jokaisesta blogista, että olen seuraillut niitä useamman vuoden, mutta se on fakta!:D Tässä on toinen syy blogi-innostukseeni. Kaisan blogin löysin terveellisiä reseptejä Googlatessani ja jäin täysin koukkuun. Nykyään blogin aihepiiri on siirtynyt aikalailla Lifestyle-puolelle (korjatkaa jos olen väärässä), mutta tykkään silti Kaisan tavasta kirjoittaa. Varmaankin ainut Lifestyle-blogi jota seutaan! Vaikka tämä "blogigenre" ei olisikaan mieleesi, suosittelen ehdottomastitsekkaamaan blogin reseptit-osion, koska sieltä löytyy aivan mahtavia terveellisiä herkkuja!

Kuten sanottu, seuraan paljon eri blogeja ja tässä on vain pintaraapaisu niistä. Jos tällaiset ovat teille mieleen, voin tehdä tästä toisen osan.:)

Kiitos, että luitte!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)