tiistai 25. elokuuta 2015

Näitä kanavia kannattaa seurata (Youtube)Heips!

Viimeiset kaksi vuotta olen käyttänyt aika paljon ajatuksia ruokavalio- ja liikunta-asioihin. Suurin syy tähän on se, että ne kiinnostavat. Osa on sitten sitä liikaa ajattelua...
Anyway, näiden vuosien aikana on seurailulistoille tarttunut eri someissa aika paljon inspiroivia profiileja, sivustoja ja kanavia. Nyt ajattelin esitellä teille omat suosikkini Youtuben ihmeellisestä maailmasta!


Kuva: Google/Youtube
Ensimmäisenä (eivät ole parhausjärjestyksessä...) haluan esitellä Sarah Fitin!
Jokaisen ravinnosta ja liikunnasta kiinnostuneen must-kanava! Sarah on ammatiltaan personal trainer. Häneltä löytyy Youtube-kanavan lisäksi myös blogi, kirja (tai useampi?) ja jopa oma älypuhelinsovellus! Youtube-kanavallaan hän jakaa muun muassa erilaisia välipalavinkkejä ja nopeita ja helppoja treeniohjelmia. SUOSITTELEN!!Toisena tulee Fitnessblender!
Kuva: Google/Youtube
Tämän kanavan taustoista en osaa muuta kertoa kuin sen, että sen perustajat ja ylläpitäjät ovat naimisissa oleva pari. Tämä pari julkaisee kanavallaan tehokkaita treenivideoita laidasta laitaan. Jokaiselle on varmasti jotakin. Enää et voi syyttää välineiden puutetta, sitä ettet osaisi tai ajanpuutetta. Kaikkiin tilanteisiin löytyy varmasti treeni!
Tästä listasta ei tietenkään saa unohtaa kanavaa tikis.
Suomalainen inspiroiva kanava, eikä heidän blogiaankaan tietenkään sovi unohtaa! Youtube-kanava aktivoituu varsinkin silloin, kun tikis julkaisee uuden haasteen. Muun muassa punnerrus- ja vatsalihashaasteet on jo nähty.:)
Tikikseltä löytyy myös uusi Youtube-kanava, treenisafkaa. Itse en ole ehtinyt vielä kunnolla tutustumaan ähän kanavaan, mutta tikiksen tuntien on kyseessä mahtava kanava!
'

Kuva: Google/tikis.fi

Mainitsemisen arvoinen on myös Cambria Joyn kanava.

Löysin tämän kanavan alunperin videosta, jossa Cambria kertoi oman tarinansa syömishäiriöstä parantumisesta. Inspiroidun tästä videosta niin paljon, että aloin seuraamaan myös hänen elämäänsä nyt. Kaikki Cambrian videoista eivät todellakaan käsittele ruokaa tai liikuntaa, mutta tykkään hänen pirteästä olemuksesta myös muuten. Toki terveellisten ruokavinkkien terveellisyydestä voidaan aina välillä olla montaa mieltä, ainakin näin suomalaisen näkökulmasta :D

Kuva: Google/Youtube

Onko teillä joitain inspiroivia Youtube-kanavia joita voitte suositella? Kiinnostaisiko teitä vastaavanlainen postaus esimerkiksi Instagram-tileistä tai blogeista?:)

2 kommenttia:

 1. Hei,

  kiitos hyvistä vinkeistä, täytyykin tutustua! Mukava saada uusia motivoivia juttuja tietoon. Olisi mielenkiintoista kuulla niistä blogeista :)

  Itse seuraan muutamaakin blogia ja ne ovat twitterin ohella minun motivaattorini.

  Onnea uuteen kotiin ja sen vaa'attomuuteen sekä siitä että ruotu on sopivissa määrin säilynyt pt:n kanssa yhteistyön päätyttyä :) muutama postaus oli jäänyt väliin, joten oli mahtava lukea, kuinka hienosti projektisi tuntuu etenevän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos kommentista! Toteutan varmasti tuon blogipostauksen :) Blogit on kyllä ihan mahtava motivaation lähde. Twitteriin en ole oikeastaan tutustunut, mutta varmaan pitäisi, jos sieltäkin kerran motivaatiota löytyy ;)

   Kiitos paljon, tällaiset tsemppaukset kyllä auttaa jaksamaan ja piristää päivää!<3 Mukavaa viikkoa sinne ja tsemppiä omaan projektiisi, jos sulla sellainen on käynnissä.:)

   Poista

Kiva jos jätät kommenttia, vastaan mahdollisimman pian! :)